Puskás Petit az élő show előtt hagyta cserben újra mentoráltja - Videó

X-Faktor Puskás Peti videó Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor hagyta cserben a mentorát az X-Faktor döntőse: Krisztián az idén is visszavonulót fújt.

Puskás Peti igazi drámát élhetett át az idei X-Faktorban. Ugyan a nézők már megszokhatták, hogy az elmúlt két szériában is idő előtt távozott egy versenyző, ez idén sem volt másként, viszont most ugyan az az énekes hagyta cserben a show-t, mint aki tavaly is. Krisztián nem bírta a negatív kritikát, feltehetőleg mentális zavart okozott számára az egyre rá fókuszáló reflektorfény, így más elől elvéve a helyet, az élő show előtt feladta a versenyt.

Szandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg fehérneműjét. TV + SztárokOrigoPuskás Peti reagált barátnője forró csókjára Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-peti-reagalt-baratnoje-forro-csokjara-baronith-gaborral.htmlBaronits Gábor és Eke Angéla forró csókot váltott a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti közösségi oldalán reagált a történtekre. TV + Sztárok--Várkonyi Andreával való szakítása után munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--VV Csoki tönkretette imádott hajkoronájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-vv-csoki-tonkretette-imadott-hajkoronajat.htmlBekövetkezett az, amitől Csoki a legjobban rettegett. Imádott frizurája már közel sem tökéletes. TV + Sztárok--Pintér Tibor durva szexajánlatokat kap, amióta szakított fiatal szerelmével, Fridivelhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-pinter-tibor-durva-szexajanlatokat-kap-miota-szakitott-fiatal-szerelmevel-fridivel.htmlPintér Tibor és Rubos Frida hiába nyerték meg együttes erővel A legbátrabb páros című sztárvetélkedőt, a szerelmük nem állta ki a hétköznapok próbáját. Bár Tibor még csak most vált szinglivé, újra ostromolják a nők. TV + SztárokOrigoBaronits Gábor és Eke Angéla a színpadon estek egymásnak a produkció után: így csókolóztakhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-baronits-gabor-es-eke-angela-a-szinpadon-estek-egymasnak-produkcio-utan-video.htmlA Csak show és más semmi legutóbbi adásában Eke Angéla és Baronits Gábor közös rapprodukciót adtak elő, amelynek a végén hevesen egymásnak estek... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.