ValóVilág: Így csapott össze Radics és Era az élő adás előtt

ValóVilág 9 VV Radics VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szópárbajban csapott össze Era és Radics szombaton. A "vetélkedés" két menetben zajlott, eldönthetetlen, hogy melyik volt a kínosabb, az azonban bizonyos, hogy Radics a ValóVilág történetének legirritálóbb játékosa. 

A csatorna szerint a szavazás állása szoros, bár a magunk részéről el sem tudjuk képzelni, ki az, aki Radicsra teszi a voksát.

Van remény!

A legutóbbi szériában retardáltként viselkedő VV Tivy is bőszen hangoztatta, mekkora youtube-os rajongótábora van, mégis simán kint hagyta Krisztián. Nos, most Radics is abban bízik, hogy a követői voksolnak majd rá... Este 10-re kiderül, így történt-e.

ValóVilág: taktikából szexel Radics Viviennel?http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-taktikabol-szexel-radics-viviennel.htmlKérdezz-felelek keretében vallatták a párbajozni készülő Erát és Radicsot a villalakók. Míg Era a tiszta szívű játékstílusát hangsúlyozta, Radics megdöbbentő válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre. TV + Sztárok--ValóVilág: Krisztián megható üzenetet küldött megcsalt szerelménekhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-krisztian-meghato-uzenetet-kuldott-szerelmenek.htmlKrisztián elmondta a videóban, hogy úgy érzi, a Cintikével való kapcsolata hiba volt, és nagyon szereti a barátnőjét. TV + SztárokOrigoX-Faktor: elsírta magát a színpadon a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-elsirta-magat-a-szinpadon-a-varandos-kiss-ramona.htmlAz X-Faktor végén már csak négy versenyző állt a színpadon, de csak egyikük juthatott tovább. Rami könnyes szemmel hirdette ki a továbbjutó, Arany Timi nevét. TV + Sztárok--Palotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Így érzik magukat az X-Faktor döntősei az élő show előtt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-igy-erzik-magukat-az-xfaktor-dontosei-az-elo-show-elott-videok.htmlHamarosan elindul az X-Faktor következő évadának élő show-ja, amire a döntősök már lázasan készülnek. A Life.hu riportere mikrofonvégre kapta néhányukat. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.