ValóVilág: Krisztián megható üzenetet küldött megcsalt szerelmének

VV Krisztián ValóVilág 9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián elmondta a videóban, hogy úgy érzi, a Cintikével való kapcsolata hiba volt, és nagyon szereti a barátnőjét.

A fiú elmondta, hogy keservesen érzi magát, megbánta, hogy félrelépett, és azt, hogy a villalétet egy külön életként kezelte. Vajon megbocsát neki a barátnője?

ValóVilág: taktikából szexel Radics Viviennel?http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-taktikabol-szexel-radics-viviennel.htmlKérdezz-felelek keretében vallatták a párbajozni készülő Erát és Radicsot a villalakók. Míg Era a tiszta szívű játékstílusát hangsúlyozta, Radics megdöbbentő válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre. TV + Sztárok--ValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigoMegmutatta a macskáját (és vele együtt mellét is) Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20181118-megmutatta-macskajat-es-vele-egyutt-mellet-is-toth-andi-enekesno.htmlMegmutatta követőinek hatalmas macskáját Tóth Andi. És még valami mást is... TV + SztárokOrigoX-Faktor: elsírta magát a színpadon a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-elsirta-magat-a-szinpadon-a-varandos-kiss-ramona.htmlAz X-Faktor végén már csak négy versenyző állt a színpadon, de csak egyikük juthatott tovább. Rami könnyes szemmel hirdette ki a továbbjutó, Arany Timi nevét. TV + Sztárok--ValóVilág - Paplannal vagy paplan nélkül: így szexelnének a játékosok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-igy-szexelnek-a-jatekosok-krisztian-paplan-nelkul.htmlMég a játék indulásakor faggatták a játékosokat arról, ki hogyan gyűri majd a lepedőt, ha arra kerül sor a villában. TV + SztárokOrigoSzakítása óta ostromolják a nők Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-szakitasa-ota-ostromoljak-a-nok-pinter-tibor-szineszt.htmlAhogy megírtuk, néhány hete különköltözött egymástól, majd szakított Pintér Tibor és barátnője, Fridi. A színészt - saját bevallása szerint - azóta ostromolják a nők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.