Egyetlen előadást tart meg a beteg Sas József

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
színpad betegség színház Sas József visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy volt, hogy Sas József betegsége miatt már nem lép színpadra, de mégis vállal egyetlen fellépést: a születésnapi előadást megtartja. 

Sas József néhány hete elcsukló hangon közölte a rajongóival, hogy sajnos az egészsége miatt le kell mondania az előadásait, így idén már biztos nem lép színpadra. A szervezéssel és próbákkal járó stressz miatt ugyanis nagyon felment a humorista vérnyomása, a sztrókot kockáztatta ezzel, ezért döntött úgy, hogy inkább pihen. Egyetlen előadást azonban mégis megtart majd: január 3-án, a születésnapi fellépését.

Sas József megtartja a születésnapi fellépését Forrás: MTI/Kollányi Péter

Gondolkodom azon, hogy egy születésnapi előadást vállalok.

Blikknek

Ezért lépett ki Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-ezert-lepett-ki-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyus-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlA Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka közel tíz éve lépett ki a sorozatból. Most döntése okáról beszélt. TV + Sztárok--X-Faktor: elsírta magát a színpadon a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-elsirta-magat-a-szinpadon-a-varandos-kiss-ramona.htmlAz X-Faktor végén már csak négy versenyző állt a színpadon, de csak egyikük juthatott tovább. Rami könnyes szemmel hirdette ki a továbbjutó, Arany Timi nevét. TV + Sztárok--X-Faktor: Zámbó Jimmy családja megtiltotta, hogy egy versenyző énekelje a Még nem veszíthetek című dalthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-zambo-jimmy-csaladja-megtiltotta-hogy-egy-versenyzo-enekelje-a-meg-nem-veszithetek-dalt.htmlZámbó Jimmy családja és a zeneszerző megtiltotta a RTL Klubnak, hogy a tehetségkutatóban előadják az énekes egyik legismertebb dalát, a Még nem veszíthetek címűt. A történteket a csatorna képviselői is kommentálták, elárulták, ilyen még nem volt az énekverseny történetében. TV + SztárokOrigoPalotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Balog Janó, Urbanovics Vivien és Ölveti László számára véget ért az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-balog-jano-urbanovics-vivien-es-olveti-laszlo-szamara-veget-ert-az-xfaktor-tehetsegkutato-rtl-klub.htmlHárom énekesnek is távoznia kellett az X-Faktor első élő show-jából. TV + Sztárok--Vastag Csaba az elhunyt zenésznek, Orbán Józsefnek üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-vastag-csaba-az-elhunyt-zenesznek-orban-jozsefnek-uzent.htmlVastag Csaba lassan két évtizede van a zenei pályán, és szűk tíz éve már annak, hogy az egyik hazai tehetségkutatóban meghódította az egész országot. Azóta számos slágerrel büszkélkedhet, de most éppen egyik „új gyermekét” dédelgeti – többek között erről is vall most, továbbá azt is megtudhatjuk, mit üzenne egy nemrégiben elhunyt magyar zenészlegendának, aki valóságos bálványa volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.