Szürreális élményben volt része egy randevún Hiennek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Sztárban sztár ijedtség kínos Randevú Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár legutóbbi adásának kiesője Hien lett. Az énekesnő most arról mesélt, mi volt életében a leszürreálisabb randevúélménye.

„Volt egy srác, akivel az interneten ismerkedtem meg. Vacsora után felmentünk hozzám. Elkezdtünk beszélgetni, hamar rádöbbentem, hogy bár nagyon szexi a fiú, nem igazán passzolunk és az is fura volt, hogy túlságosan kiöltözött: ünneplőcipőben jött” – mesélte a Sztárban Sztár című műsor legutóbbi kiesője, Hien a Ripostnak. Mint mondta: igencsak szürreális randevúélményben volt része.

Jelezte a férfinek, hogy véget ért a randi, ám ő csak 40 perc múlva kezdett el készülődni. Az énekesnő úgy látta, hogy túl kicsi volt rá a cipője, így nem tudta beledugni a lábát. „Olyan hévvel nyomkodta bele a lábát, hogy legurult a székről. Idegességében pedig belebokszolt a padlóba. Kicsit megijedtem.
Aztán félig belegyömöszölte a lábait a cipőbe, közben a számomat akarta megszerezni, de nem adtam meg neki. Soha többet nem találkoztunk” – emlékezett vissza Hien.

Furcsa randevúben volt része Hiennek Fotó: Csudai Sándor - Origo

Demcsák Zsuzsa kislánya eredményének örül: röplabdás lett a gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181120-demcsak-zsuzsa-kislanya-eredmenyenek-orul-roplabdas-lett-a-gyermeke.htmlDemcsák Zsuzsa szülői szíve büszkeségtől dagad, kislánya ugyanis nagy eremdényt ért el! TV + SztárokOrigoDukai Regina és Iszak Eszter is elárulták, mennyire kávéfüggőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-dukai-regina-es-iszak-eszter-is-elarultak-mennyire-kavefuggok.htmlEzúttal arról kérdeztük sztárjainkat, mennyire rabjai a kávézás szenvedélyének, ki hogyan, mikor issza a kávét, és milyen különlegességeket kóstoltak már. A sztárséf és a műsorvezetők valamiben egyetértettek, mindannyian imádják a feketét. TV + SztárokOrigoVV Era és VV Adri egymásnak esett a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181120-vv-era-es-vv-adri-egymasnak-esett-a-villaban-18.htmlA párbaj előtti estén forrtak az indulatok a ValóVilág 9 villájában. A közös vacsoránál a játékosok lehetőséget kaptak arra, hogy rendezzék konfliktusaikat, ám épp az ellenkezője következett be. Era és Adri egymásnak estek. TV + Sztárok--Damu Roland ismét színészkedik: az Édes Anna musicalben játszikhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-damu-roland-ismet-szineszkedik-az-edes-anna-musicalben-jatszik.htmlDamu Roland ismét a színpadra állt: egy musicalben kapott szerepet, ráadásul egy rendőrt alakít majd. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi elsírta magát a Sztárban Sztár zsűrije előtthttp://www.life.hu/sztarok/20181120-volgyesi-gabi-elsirta-magat-a-sztarban-sztar-zsurije-elott.htmlPaul McCartney Hey Jude című dalát adta elő a Sztárban Sztár előző adásában, ám a zsűri körében nem aratott sikert. Az énekesnő az élő adás során többször is a könnyeivel küszködött. Most elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--VV Vivien egy méregdrága állatra költené a 36 milliós nyeremény egy részéthttp://www.life.hu/sztarok/20181120-vv-vivien-egy-meregdraga-allatra-koltene-a-36-millios-nyeremeny-egy-reszet.htmlMinden villalakó más háttérrel érkezett a ValóVilág 9 villájába, ám egy valami közös bennük: mindannyian a 36 millió forintos nyereményre pályáznak. Vivien most azt is elárulta, mire költené a hatalmas összeget. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.