VV Roli arról beszélt, van-e benne biszexualitás

szex hármas szex VV Roli szexualitás édes hármas erotika biszexualitás VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók a feladatok nélküli pillanatokban is tartogatnak meglepetéseket, most például Greg csalt ki titkokat Roliból. A férfi azt mondta, van benne némi látens biszexualitás. 

„Roli az ilyen látens biszexuális” – vetette oda lazán Greg Rolinak a ValóVilág 9 villájában. Majd meg is magyarázta: az a látens biszexuális, aki nem vallja be, de vágyik rá. Roli ezen cseppet sem rökönyödött meg.

„Amúgy valami biszexualitás biztos van bennem, de azt, hogy hozzám érjenek, azt nem tudom elképzelni” – válaszolta Roli. Majd azt is elárulta, hogy volt már része édeshármasban, két nő, egy férfi, valamint két férfi, egy nő felállásban is. Majd arról is szó esett, hogy a focisták a zuhany alatt megnézik egymás hímvesszőjét. Greg szerint reflex, hogy az ember megnézi a másik meztelen testét.

„A nőt is megnézem. Ginu, mikor ott fürdött, az volt az első, hogy a p*nájára ránéztem” – vágta rá Greg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.