Demcsák Zsuzsa ATV tévé visszatérés képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonult a nyilvánosságtól Demcsák Zsuzsa, eredeti szakmájában helyezkedett el, ám most egy estére visszatér a képernyőre. 

Demcsák Zsuzsa visszavonult a nyilvánosság elől, a Ripost szerint eredeti szakmájában, angoltanárként helyezkedett el. Most azonban egy estére visszatér az ATV képernyőjére.

A lap megtudta, hogy a Jakupcsek Plusz című műsorban tér vissza egy adás erejéig decemberben. A téma a kapcsolaton belüli féltékenység lesz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#atv #ronaiegon #nemetszilard #bednarikimre #jakupcsekgabriella

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Így gömbölyödik Lilu pocakja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-gombolyodik-lilu-pocakja.html42 évesen vár újra babát Lilu. A műsorvezető várandósan is nagyon dögös. TV + Sztárok--Aprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--Radics miatt hisztériázott részegen a ValóVilág 9 villájában Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-radics-miatt-hiszteriazott-reszegen-a-valovilag-9-villajaban-vivien.htmlA ValóVilág 9. szériájának első párbaján Radicsnak kellett elhagynia a villát, aki nem sokkal korábban ágyba vitte Vivient. A lány olyannyira kiborult a férfi kiesésétől, hogy hisztériázó részegre itta magát. TV + Sztárok--Ennyit keresett 2018-ban Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ennyit-keresett-2018ban-fucsovics-marton.htmlFucsovics Márton elképesztő évet zárt, 2018-ban többet keresett, mint a 10 eddigi aktív évében összesen. TV + Sztárok--Kovács Patrícia és Ábel Anita nekimentek Orosz Barbarának a szőrmeviselés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-kovacs-patricia-es-abel-anita-nekimentek-orosz-barbaranak-a-szormeviseles-miatt.htmlAz állati szőrme viselése volt a téma a NőComment műsorában, ahol Orosz Barbara is szóba került. A műsorvezető köztudottan szereti a szőrmét. Kovács Patrícia pedig elmesélte Ábel Anitának, hogy már volt köztük konfliktus emiatt. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Szögeczki Ági és párja estek kihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agi-es-parja-estek-ki.htmlA legbátrabb páros második adásából Szögeczki Ági és Feri távoztak: nem sikerült legyőzniük Weisz Fannit és párját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.