Papp Gergő ezért került le a képernyőről három évre

Forrás: Polyák Attila - Origo -
Papp Gergő műsorvezető Fókusz (tévéműsor) riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergő élete egyik legkellemetlenebb emlékéről mesélt a ma reggeli tévéműsorban. Elárulta, riporterként milyen baki kellett ahhoz, hogy három évre eltiltsák.

Papp Gergő 2001-ben a Fókuszban debütált riporterként, ám már a legelső élő bejelentkezése olyan rosszul sült el, hogy három évre le is került a képernyőről. Kiderült, hogy január másodikán Zámbó Jimmy háza előtt kellett tudósítania közvetlenül az után, hogy az énekes meghalt. A stúdióból Batiz András faggatta, és annyira zavarba jött a kérdésektől, hogy nem pont azt mondta, amit szeretett volna...

Mondtam, hogy látok fényeket a házban, de nem jönnek le, hogy fogadják a rajongók jókívánságait... Éreztem, hogy nem jó szó, amit használok, de egyszerűen nem jutott eszembe a megfelelő kifejezés, a részvétnyilvánítás. Na, innentől kezdve nekem három évre lehúzták a rolót" – mesélte az RTL Klub Reggelijében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.