Így mutatkoznak be a magyar celebek az Instagramon: találd ki, ki mihez ért

foglalkozás munka celebek kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerkesztőségünk tagjai átnézték a magyar hírességek bemutatkozó szövegeit Instagramon és összegyűjtötték a legérdekesebbeket. Gondoltad volna, hogy van közöttük fogtechnikus? És azt, hogy van, aki plasztikai szaktanácsadóként is dolgozik? Ha szeretnéd tesztelni tudásodat a hazai sztárokról, töltsd ki következő kvízünket! Nézzük, ki mit írt a közösségi oldalára magáról!

ValóVilág 9: VV Vivi szén-monoxid-mérgezést kapott gyerekként, újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-vv-vivi-szenmonoxidmergezest-kapott-gyerekkent-ujra-kellett-eleszteni.htmlHalálközeli élményeiket osztották meg egymással a villalakók, ekkor árulta el Vivi, hogy egyszer őt a halálból hozták vissza: gyerekként szén-monoxid-mérgezést kapott. TV + SztárokOrigoValóVilág9: VV Zsuzsu és VV Csoki durván egymásnak estek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-valovilag9-vv-zsuzsu-es-vv-csoki-durvan-egymasnak-estek-video.htmlEgyre jobban kiéleződnek a viták a luxusbörtönben: ezúttal Csoki és Zsuzsu estek egymásnak. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-liptai-claudia-a-sajat-fonoke-akar-lenni-uj-karrierre-vagyik.htmlLiptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell. TV + SztárokOrigoHamarosan férjhez mehet Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-hamarosan-ferjhez-mehet-beatrix-hercegno.htmlKüszöbön áll az újabb hercegi esküvő: a hírek szerint hamarosan Beatrix hercegnő is férjhez megy. TV + Sztárok--Fehérneműs fotót posztolt a várandós Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-fehernemus-fotot-posztolt-a-varandos-tucsi.htmlTücsi fehérneműs fotót posztolt közösségi oldalára. Ezzel a képpel üzent minden várandós nőnek, hogy dobják le a mackónadrágot, és csábítsák el a párjukat. TV + SztárokOrigoAprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.