Újra nehéz helyzetbe került Pál Éva: meg kell váltania a szülei sírhelyét

Forrás: TV2 -
énekesnő Pál Éva Neoton Família sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Éva újra nehéz helyzetbe került: a Neoton egykori énekesnőjének szülei sírhelyéért kell kifizetnie egy nagyobb összeget.

Nemrég még arról írtunk, hogy svájcifrank-hitele miatt elveszítheti otthonát Pál Éva, és most újabb csapás érheti a Neoton egykori énekesnőjét. A Bors azt írja, hat hónapja maradt arra, hogy előteremtse szülei sírhelyének megváltási díját, különben kihantolják a földi maradványokat.

Pál Éva újra nehéz helyzetbe került Forrás: TV2

Pál Éva a napokban kapta kézhez azt a levelet, amelyben értesítették, lejárt szülei urnasírjának bérleti ideje. Érthető módon nagyon lesújtotta a hír, hiszen egyébként is nehéz anyagi helyzetben van.

A levélben az állt, ha a lejárat után hat hónapon belül az újraváltás nem történik meg, akkor a sírhely kiüríthető és újraértékesíthető. Tudom, hogy ez csak nekem fontos, de mindkét szülőm, édesanyám és édesapám is ebben a sírban nyugszik, azaz nyugodna. Amikor megtudtam, hogy közel nyolcvanezer forintot kellene most kifizetnem, nagyon megrémültem. Hetvennyolcezer forint lenne az új sírhely tíz évre. A megújítás első részlete huszonegyezer, és csak akkor vagyok jogosult a részletfizetésre, ha ezt a részt rendezem. Utána havonta tízezer forintot kellene fizetnem fél évig. Rémületemben azt mondtam nekik, hogy inkább kiásom a földből őket, de ezt nem engedélyezték.”

Így mutatkoznak be a magyar celebek az Instagramon: találd ki, ki mihez érthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-igy-mutatkoznak-be-a-magyar-celebek-az-instagramon-talald-ki-ki-mihez-ert.htmlSzerkesztőségünk tagjai átnézték a magyar hírességek bemutatkozó szövegeit Instagramon és összegyűjtötték a legérdekesebbeket. Gondoltad volna, hogy van közöttük fogtechnikus? És azt, hogy van, aki plasztikai szaktanácsadóként is dolgozik? Ha szeretnéd tesztelni tudásodat a hazai sztárokról, töltsd ki következő kvízünket! Nézzük, ki mit írt a közösségi oldalára magáról! TV + SztárokOrigoFenyő Miklós majdnem feladta karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-fenyo-miklos-majdnem-feladta-karrierjet.htmlFenyő Miklós sikertörténete több mint 50 éve kezdődött, és ugyan már túl van a hetvenen, még mindig elképesztően energikus a színpadon. Töretlen sikerei ellenére volt, hogy megfordult a fejében, feladja a karrierjét. TV + Sztárok--Zimány Linda készen áll a komoly kapcsolatra: nem számít az igazi anyagi helyzetehttp://www.life.hu/sztarok/20181122-zimany-linda-keszen-all-a-komoly-kapcsolatra-nem-szamit-az-igazi-anyagi-helyzete.htmlZimány Linda szerint egyre nehezebb társra találni, pedig ő már készen áll a komoly kapcsolatra. TV + Sztárok--Koholák Alexandráék spirituális központjában mindenre nyújtanak megoldást: ennyibe kerül http://www.life.hu/sztarok/20181122-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-mindenre-nyujtanak-megoldast.htmlA spirituális központban az univerzum energiáinak segítségével gyógyítanak és oldják meg a különböző problémákat. Koholák Alexandráék mindenre nyújtanak megoldást, és ezért 5 ezer forintot kérnek. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Vivi szén-monoxid-mérgezést kapott gyerekként, újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-vv-vivi-szenmonoxidmergezest-kapott-gyerekkent-ujra-kellett-eleszteni.htmlHalálközeli élményeiket osztották meg egymással a villalakók, ekkor árulta el Vivi, hogy egyszer őt a halálból hozták vissza: gyerekként szén-monoxid-mérgezést kapott. TV + SztárokOrigoPapp Gergő ezért került le a képernyőről három évrehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-papp-gergo-ezert-kerult-le-a-kepernyorol-harom-evre.htmlPapp Gergő élete egyik legkellemetlenebb emlékéről mesélt a ma reggeli tévéműsorban. Elárulta, riporterként milyen baki kellett ahhoz, hogy három évre eltiltsák. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.