Radics Gigi: "Megtanultam szeretni a testemet"

szexi Radics Gigi nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi elárulta, végre eljutott odáig, hogy szereti a testét. Szexi fotózást is bevállal, ugyanakkor ügyel arra, hogy ne mutasson meg mindent.

Radics Gigi egyre merészebb: a Megasztárban feltűnt visszahúzódó kislányból mára dögös díva lett. Persze csakis ízléses ruhákba bújik, mint mondja, tudja, hol a határ.

„A neveltetésemből és most már a saját értékrendemből adódóan sem hiszem, hogy az a nőies vagy izgalmas, ha mindent megmutatunk. Szeretem a rövidebb fazonokat, de a közönséges dolgok távol állnak tőlem. Teljesen levetkőzni biztosan nem fogok soha" – mesélte a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@moschino @hm #lovethisdress #gold #moschino #brandnewcollection

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Magabiztosságát pedig annak köszöneti, hogy végre sikerült elfogadnia önmagát.

Huszonkét éves vagyok, és végre megtanultam szeretni a testemet, elfogadni azt is, amit nem biztos, hogy előnyösnek gondolok. Szerencsére az ideál is újra kitolódik a nőies vonalak irányába, én is ezt képviselem. Végre meg tudom élni a nőiességemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.