Hernádi Judit végre elárulta, miért jött el a Vígszínházból

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hernádi Judit távozás Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hernádi Judit tiszta vizet öntött a pohárba: a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy miért távozott a Vígszínházból.

Hernádi Judit a kilencvenes években, a terhessége után döntött úgy, hogy elhagyja a Vígszínházat és szabadúszónak áll. Elmondta, hogy akkor úgy érezte, az ő erős egyénisége és szókimondó természete nem lett volna szerencsés Eszenyi Enikővel szemben.

Hernádi Judit végre elmondta, miért jött el a Vígszínházból Fotó: Polyak Attila - Origo

„Az volt a meggyőződésem, hogy én megbetegszem abba, hogyha hagyom, hogy más ledaráljon. De most már továbbmegyek: a másiknak is nagyon rossz. Azt szoktam mondani, hogy mindenki jobban jár, ha én nem vagyok ott. Mindig szokták mondani, hogy mi van akkor, ha én még mindig a Vígszínházban vagyok? Nem élek szerintem már. Vagy az Eszenyi. Ezt nem tudom, mindenesetre emberhalál lett volna” – mondta viccesen a színésznő.

Megcsalta párja az X-Faktor sztárját, Szekér Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-megcsalta-parja-az-xfaktor-sztarjat-szeker-gergot.htmlNemrég még lánykérésre készült, el akarta venni francia barátnőjét az X-Faktor versenyzője, Szekér Gergő. Szerelme azonban megcsalta, így hazaköltözött Párizsból.TV + SztárokOrigoNem csillapodik a botrány Sebestyén Balázs körül: „Rajtam most célkereszt van”http://www.life.hu/sztarok/20181124-nem-csillapodik-a-botrany-sebestyen-balazs-korul-rajtam-most-celkereszt-van.html Sebestyén Balázs reagált az ismert magyar vadászok szavaira. TV + SztárokBoros Lajosnak öntötte ki a szívét szakítása miatt Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-boros-lajosnak-ontotte-ki-a-szivet-szakitasa-miatt-bochkor-gabor.htmlBoros Lajos öt hétig volt kómában szívműtétje után. A Blikknek vallott arról, hogy mit élt át, milyen lelki változásokon ment keresztül. A lábadozás időszakában Bochkor Gáborral is többször beszéltek. TV + SztárokOrigoTechnikai malőr a Csak show és más semmiben: közleményt adott ki a TV2http://www.life.hu/sztarok/20181124-technikai-malor-a-csak-show-es-mas-semmiben-kozlemenyt-adott-ki-a-tv2.htmlKöllő Babették produkciójára nem tudtak a nézők 10 pontot adni a műsor applikációján keresztül. TV + SztárokOrigoNégyen bújtak ágyba a ValóVilágban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181123-negyen-bujtak-agyba-a-valovilagban.htmlA ValóVilágban együtt turbékolt az ágyban Vivi, Krisztián, Reni és Csoki. TV + SztárokOrigoVV Gregnek nagyon bejön Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20181123-vv-gregnek-nagyon-bejon-puskas-peti.htmlKibeszélték a villalakók Puskás Petit. Kiderült, hogy a műsorvezető sokaknak bejön, köztük Gregnek is... TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.