Így hódította meg Pintér Tibor az első feleségét, Janza Katát

feleség Janza Kata Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor visszaemlékezett fiatalkorára, felidézte, hogyan ismerte meg első feleségét, Janza Katát. Nem akármi derült ki a kapcsolatuk kezdetéről, egészen elképesztő módon hódította meg a színész későbbi feleségét.

ValóVilág 9: valaki lop a villában, teljes a káoszhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-valaki-lop-a-villaban-teljes-a-kaosz.htmlEltűnt Zsuzsu szuperképessége, és az öccsét ábrázoló fénykép is - vajon ki lehetett a tettes? Sokan Rolira gyanakodnak...TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni dührohamot kapott sminkelés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-vv-reni-duhrohamot-kapott-sminkeles-kozben.htmlReni éppen műszempillájának felragasztásán fáradozott, mikor már nem bírta tovább. Sminkbaki következtében pattant el nála egy húr, majd őrjöngeni kezdett.TV + SztárokOrigoVége: becsődölt Gáti Oszkár színháza, többen elveszítik a munkájukathttp://www.life.hu/sztarok/20181124-becsodolt-gati-oszkar-szinhaza-tobben-elveszitik-munkajukat.htmlGáti Oszkár kénytelen volt bezárni győri színházát, ennek következtében pedig közel 50 színész veszíti el a munkáját. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Radics kiesése után új pasira vetett szemet Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-radics-kiesese-utan-uj-pasira-vetett-szemet-vivien.htmlPár napja esett ki a ValóVilágból Radics, ám a szexpartnere, Vivien máris másik pasival kavar – írja a Blikk. TV + SztárokOrigoCsak show és más semmit: adásban sírta el magát Balázs Andihttp://www.life.hu/sztarok/20181124-csak-show-es-mas-semmit-adasban-sirta-el-magat-balazs-andi.htmlEke Angéla és Vastag Csaba produkciója könnyeket csalt mindenkinek a szemébe. Balázs Andi még sírva is fakadt, elhunyt édesanyjára gondolt. A megindító produkcióval 39 pontot zsebeltek be.TV + SztárokOrigoMegcsalta párja az X-Faktor sztárját, Szekér Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-megcsalta-parja-az-xfaktor-sztarjat-szeker-gergot.htmlNemrég még lánykérésre készült, el akarta venni francia barátnőjét az X-Faktor versenyzője, Szekér Gergő. Szerelme azonban megcsalta, így hazaköltözött Párizsból. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.