Megcsalta párja az X-Faktor sztárját, Szekér Gergőt

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Szekér Gergő megcsalás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még lánykérésre készült, el akarta venni francia barátnőjét az X-Faktor versenyzője, Szekér Gergő. Szerelme azonban megcsalta, így hazaköltözött Párizsból.

"Két éve költöztem Párizsba, ott dolgoztam, reklámfilmekben szerepeltem. Szerencsére sok felkérésem volt, ám aminek még jobban örültem, az az, hogy megismerkedtem a gyártásvezetővel. Szerelem volt első látásra, azt gondoltam, Margarette az igazi. Nagy szerelem volt köztünk, együtt éltünk, és a közös jövőt terveztük. Kinéztem egy gyönyörű gyűrűt egy párizsi ékszerésznél, már azt is tudtam, mikor megyek érte. Ám egyik este egy kinti barátom írt egy üzenetet, hogy a barátnőmmel levelezik az egyik társkereső oldalon, és Margarette le akar vele feküdni. Azonnal megkérdeztem, hogy ez igaz-e? Nem tagadta, sőt kiderült, hogy meg is csalt. Borzalmasan fájt, mert nem gondoltam volna, hogy képes elárulni. Elmondtam, hogy már a lánykérésre készültem, mire közölte, úgyis nemet mondott volna, mert ő még „élni" akar. Megsemmisültem... (...) Pont akkor castingoltak kint egy brit sorozatot, ahová be is kerülhettem volna, de inkább hazajöttem. Csalódott voltam, de tudom, hogy az X-Faktorral sokkal többet kaptam, mint ha kint maradok" - mesélte a Blikknek Szekér Gergő.

Szekér Gergőt megcsalta francia barátnője Forrás: RTL Klub



Nem csillapodik a botrány Sebestyén Balázs körül: „Rajtam most célkereszt van”http://www.life.hu/sztarok/20181124-nem-csillapodik-a-botrany-sebestyen-balazs-korul-rajtam-most-celkereszt-van.html Sebestyén Balázs reagált az ismert magyar vadászok szavaira. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBoros Lajosnak öntötte ki a szívét szakítása miatt Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-boros-lajosnak-ontotte-ki-a-szivet-szakitasa-miatt-bochkor-gabor.htmlBoros Lajos öt hétig volt kómában szívműtétje után. A Blikknek vallott arról, hogy mit élt át, milyen lelki változásokon ment keresztül. A lábadozás időszakában Bochkor Gáborral is többször beszéltek. TV + SztárokOrigoTechnikai malőr a Csak show és más semmiben: közleményt adott ki a TV2http://www.life.hu/sztarok/20181124-technikai-malor-a-csak-show-es-mas-semmiben-kozlemenyt-adott-ki-a-tv2.htmlKöllő Babették produkciójára nem tudtak a nézők 10 pontot adni a műsor applikációján keresztül. TV + SztárokOrigoVV Gregnek nagyon bejön Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20181123-vv-gregnek-nagyon-bejon-puskas-peti.htmlKibeszélték a villalakók Puskás Petit. Kiderült, hogy a műsorvezető sokaknak bejön, köztük Gregnek is... TV + SztárokOrigoNégyen bújtak ágyba a ValóVilágban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181123-negyen-bujtak-agyba-a-valovilagban.htmlA ValóVilágban együtt turbékolt az ágyban Vivi, Krisztián, Reni és Csoki. TV + SztárokOrigoTatár Csilla a válásáról vallott Palya Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-tatar-csilla-a-valasarol-vallott-palya-beanak.htmlTatár Csilla eddig nem sokszor beszélt a válásáról, de most őszintén elmondta, miken ment keresztül abban az időszakban. Kiderült, ő nem élte meg kudarcként. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.