Rejtélyes dolgok történnek Akasztón: a helyiek szerint Stadler József szelleme kísért

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Stadler József Akasztó szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve annak, hogy Stadler József, a híres vállalkozó elhunyt. Az évforduló alkalmából megemlékezést tartottak Akasztón: barátai ellátogattak a sírhelyéhez, a stadionhoz, és birkapörköltet főztek, ami Stadler kedvenc étele volt. Az összejövetelről azonban egyetlen fotó sem készült – írja a Ripost.

A Stadler Alapítvány elnöke, Gyuris György elmondta a lapnak, hogy ennek az az oka, hogy a helyiek közül többen látni vélték Stadler József elmosódott alakját, amint épp a stadionjára mutat. Nem ez az első eset, hogy az üzletember szelleme megjelenik, hónapokkal korábban már történt ilyen, a helyiek rettegnek.

Stadler József szelleme kísért Akasztón Fotó: Polyák Attila - Origo


„Tavasszal felszenteltük a sírját, amiről az egyik ismerős szeretett volna fotót készíteni, ám az első próbálkozás után tönkrement a gépe. Megpróbálta telefonnal is, de a fotón Józsi szelleme jelent meg. Egy elmosódott emberi alak... Talán sokan nem hisznek a szellemekben, de mi tudjuk, hogy Jóska itt van közöttünk, és nem nyugszik. Ennek nem mindenki örül, vannak néhányan, akik tartanak a szellemtől, ezért a mostani megemlékezésről már nem készítettünk fotókat” –
mondta a lapnak Gyuris György.

Így érkezett meg Budapestre Chuck Norris: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-igy-erkezett-meg-budapestre-chuck-norris-foto.htmlMa délután érkezett meg Budapestre Chuck Norris feleségével, Gennával. Az első fotót Vujity Tvrtko posztolta a sztárról. TV + Sztárok--Így érkezett meg Budapestre Chuck Norris: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-igy-erkezett-meg-budapestre-chuck-norris-foto.htmlMa délután érkezett meg Budapestre Chuck Norris feleségével, Gennával. Az első fotót Vujity Tvrtko posztolta a sztárról. TV + SztárokÍgy hódította meg Pintér Tibor az első feleségét, Janza Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-igy-hoditotta-meg-pinter-tibor-az-elso-feleseget-janza-katat.htmlPintér Tibor visszaemlékezett fiatalkorára, felidézte, hogyan ismerte meg első feleségét, Janza Katát. Nem akármi derült ki a kapcsolatuk kezdetéről, egészen elképesztő módon hódította meg a színész későbbi feleségét. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: valaki lop a villában, teljes a káoszhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-valaki-lop-a-villaban-teljes-a-kaosz.htmlEltűnt Zsuzsu szuperképessége és az öccsét ábrázoló fénykép is – vajon ki lehetett a tettes? Sokan Rolira gyanakodnak... TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni dührohamot kapott sminkelés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-vv-reni-duhrohamot-kapott-sminkeles-kozben.htmlReni éppen műszempillájának felragasztásán fáradozott, amikor már nem bírta tovább. Sminkbaki következtében pattant el nála a húr, majd őrjöngeni kezdett. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Radics kiesése után új pasira vetett szemet Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-radics-kiesese-utan-uj-pasira-vetett-szemet-vivien.htmlPár napja esett ki a ValóVilágból Radics, ám a szexpartnere, Vivien máris másik pasival kavar – írja a Blikk. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.