Károly és Diana nászútja nem volt örömteli: ezeket biztosan nem tudtad a mézesheteikről

Forrás: Getty Images/WireImage/Anwar Hussein -
Diana Károly herceg nászút Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana és Károly kapcsolatáról már mindenki tudja, hogy rengeteg áldozatot követelt mindkét féltől, és a legkevésbé sem voltak boldogok. A herceg Kamillát szerette, Diana pedig tudta, hogy ő sosem lesz első a férje életében. Már a nászútjukon kiütközött, hogy a házasok élete nem lesz egyszerű. Íme, néhány dolog, amit biztosan nem tudtál Diana és Károly mézesheteiről.

Diana még mindig dühös volt

Míg a legtöbb ember a nászúton teljességgel biztos abban, hogy a partnere szerelmes belé, Diana nem volt erről meggyőződve, sőt. Ha nem lett volna elég az a feszültség, amit Kamilla okozott, még egy interjú is bosszantotta a hercegnét. Eljegyzésük bejelentésekor ugyanis egy riporter megkérdezte tőlük, hogy szerelmesek-e egymásba. Diana határozott igennel válaszolt, Károly pedig ezzel kommentálta: bármit is jelentsen a szerelem. Egy frissen eljegyzett nő nem éppen erről a válaszról álmodik, és Dianát ez még a nászúton is zavarta.

Diana és Károly már az esküvőjük után gondokkal küzdöttek Forrás: Getty Images/WireImage/Anwar Hussein

Károly folyton Kamillát hívogatta

Szép is az a nászút, amelyen a férj nem a feleségét figyeli, hanem azt, mikor lehet tőle távol, hogy felhívhasson egy másik nőt. Károly pedig pont ezt tette, amikor csak lehetősége volt rá, telefonált Kamillának.

Nem volt élvezetes az első éjszakájuk

„Az első éjszaka nem volt különleges” – ezt mondta Károly egy barátjának. „Kellemes volt, de Diana fájdalmasan naiv” – tette hozzá a herceg, ám Diana sem volt elragadtatva: állítólag élete legrosszabb éjszakájának nevezte.

Károly Kamillától kapott ékszereket viselt

Ha az nem lett volna elég, hogy Károly folyton Kamillát hívogatta, és az első éjszakájuk sem volt jó élmény, a herceg mindezekre még rátett egy lapáttal, hogy biztosan ne lehessen örömteli a nászútjuk: Kamillától kapott ékszereket viselt – írja a Reader's Digest. Ráadásul a herceg nem is titkolta el, hogy kitől származnak az ajándékok...

Sztárok, akiknek nem tudjuk az igazi nevét: Nicolas Cage és Stevie Wonder sem ezzel a névvel születetthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-sztarok-akiknek-nem-tudjuk-az-igazi-nevet-nicolas-cage-stevie-wonder.htmlAzt hihetnénk, nincs olyan, amit ne tudnánk a legnagyobb sztárokról, hiszen az életük egy nyitott könyv, pedig sokszor a legalapvetőbb dolog marad titokban, vagyis a nevük. Rengetegen ugyanis nem az anyakönyvezett nevükön híresültek el, hanem becenevüket használják, vagy művésznevet kreáltak maguknak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Szekér Gergő szembenézett édesanyja gyilkosávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-xfaktor-szeker-gergo-szembenezett-edesanyja-gyilkosaval.htmlSzekér Gergő az X-Faktor döntőse, a Fókusz riporterének őszintén elmesélte, hogyan tudta meg, hogy édesanyját meggyilkolták. Évekkel később pedig a gyilkos szemébe nézett.TV + SztárokOrigoRejtélyes dolgok történnek Akasztón: a helyiek szerint Stadler József szelleme kísérthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-rejtelyes-dolgok-tortennek-akaszton-a-helyeik-szerint-stadler-jozsef-szelleme-kisert.htmlEgy éve annak, hogy Stadler József, a híres vállalkozó elhunyt. Az évforduló alkalmából megemlékezést tartottak Akasztón: barátai ellátogattak a sírhelyéhez, a stadionhoz, és birkapörköltet főztek, ami Stadler kedvenc étele volt. Az összejövetelről azonban egyetlen fotó sem készült – írja a Ripost. TV + Sztárok--Így hódította meg Pintér Tibor az első feleségét, Janza Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-igy-hoditotta-meg-pinter-tibor-az-elso-feleseget-janza-katat.htmlPintér Tibor visszaemlékezett fiatalkorára, felidézte, hogyan ismerte meg első feleségét, Janza Katát. Nem akármi derült ki a kapcsolatuk kezdetéről, egészen elképesztő módon hódította meg a színész későbbi feleségét. TV + SztárokOrigoVége: becsődölt Gáti Oszkár színháza, többen elveszítik a munkájukathttp://www.life.hu/sztarok/20181124-becsodolt-gati-oszkar-szinhaza-tobben-elveszitik-munkajukat.htmlGáti Oszkár kénytelen volt bezárni győri színházát, ennek következtében pedig közel 50 színész veszíti el a munkáját. TV + Sztárok--Hernádi Judit végre elárulta, miért jött el a Vígszínházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-hernadi-judit-vegre-elarulta-miert-jott-el-a-vigszinhazbol.htmlHernádi Judit tiszta vizet öntött a pohárba: a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy miért távozott a Vígszínházból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.