Be akartak törni a Beckham család otthonába

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
David Beckham betörés Beckham-család Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy drogdílerekből álló utazó banda akart betörni David Beckhamék hétvégi otthonába.

Bűnözők akartak betörni a Beckham család oxfordshire-i hétvégi házába. A 6 millió fontot érő otthont egy drogdílerekből álló, gyilkosságokkal is összefüggésbe hozható utazó banda támadta meg. A három elkövető a lépcsőn akart bemászni, de nem jutottak át a ház biztonsági rendszerén. Szerencsére a kamera is felvette őket, így talán hamarosan sikerül végre elkapni azt a csapatot, amely régóta félelemben tartja a helyieket.

A DailyMail azt írja, bár a család nem tartózkodott a házban, épp Ausztráliába indultak, mindannyian nagyon megijedtek a hír hallatán és úgy döntöttek, további biztonsági eszközöket szereltetnek fel az otthonukra.

David Beckhamékhez be akartak törni Forrás: AFP/Gareth Fuller
ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccaithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-kiderult-hogy-vv-roli-loptae-el-vv-zsuzsu-cuccait.htmlVV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné vicces ajándékot adott Harry hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-katalin-hercegne-vicces-ajandekot-adott-harry-hercegnek.htmlKatalin hercegné nagyon fején találta a szöget Harry ajándékával: évekkel ezelőtt vásárolt neki egy készletet, amellyel saját barátnőt „növeszthet” magának. TV + Sztárok--Chuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigoŐk a legundokabb celebek: Julia Roberts és Christina Aguilera sem a kedvességéről híreshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-ok-a-legundokabb-celebek-julia-roberts-es-christina-aquilera-sem-a-kedvessegerol-hires.htmlMindenki szeretne egyszer találkozni a kedvenc hírességével, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert nem feltétlenül váltják be a hozzájuk fűzött reményeket... Néhányukról ugyanis az a hír járja, hogy a hollywoodi mosoly mögött gonoszság lakozik. Christina Aguilera és Jennifer Lopez sem a kedvességéről híresült el. TV + SztárokOrigoKim Kardashian bedrogozva ment férjhezhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kim-kardashian-bedrogozva-ment-ferjhez.htmlKim Kardashian bevallotta, ecstasy hatása alatt állt, amikor először férjhez ment és szexvideót készített. TV + Sztárok--Sihell Vanessza énekesnő 7 éves volt, amikor barátnője édesapja zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sihell-vanessza-enekesno-7-eves-volt-amikor-baratnoje-edesapja-zaklatta.htmlSihell Vanessza énekesnő elárulta, mindössze hétéves volt, amikor zaklatta őt barátnője édesapja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.