Halálfélelem lett úrrá A legbátrabb páros forgatásán Csórics Balázs kedvesén

Forrás: Csórics Balázs Official -
halálfélelem A legbátrabb páros tűz Csórics Balázs láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettegést töltötte el Csórics Balázst, amikor kedvesét A legbátrabb páros című műsor forgatásán meg kellett gyújtani. Adri a feladat teljesítése közben a földre vetette magát, halálfélelem lett úrrá rajta.

Csórics Balázsnak megsérült a térde A legbátrabb páros című műsor egyik feladatában, így kedvesének, Adrinak kellett elvállalnia, hogy felgyújtsák a testét. A feladat mindkettejük számára sokkoló volt.

Csórics Balázs, A legbátrabb páros versenyzője nagyon féltette párja életét Forrás: Csórics Balázs Official

„Életem egyik legnehezebb döntése volt, pláne, amikor láttam, hogy elkezdik öltöztetni a 9 réteg ruhába. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt: sokkot kaptam, amikor meg kellett gyújtani és nézni, ahogy egy másodperc alatt ellepik a lángok” – idézi Csórics szavait a Bors. Ám Adri az első bábu meggyújtása után elesett, a tűz az arcába fordult. A színész számára ez borzalmas látvány volt.

„Addig emlékszem csak, hogy az első bábu begyújtása után az arcomba csapott a láng. Megzavarodtam, megszédültem, aztán a földön találtam magam. A feladat közben több száz fokon égünk mindenhol, és a jégzselé ugyan véd, de a halálfélelem eluralkodik. Az volt bennem, hogy vagy meghalok, vagy túlélem” – emlékezett vissza Adri. Az, hogy hogyan birkóztak meg a helyzettel, a keddi adásban látható majd.

Félmeztelenül fotózták Szorcsik Vikithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-felmeztelenul-fotoztak-szorcsik-vikit.htmlSzorcsik Viki ezúttal sem vett túl sok ruhát magára, friss fotóján csak a kezével takarja el a melleit. TV + Sztárok--Diego Maradona interjúján röhög a világ: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-diego-maradona-interjujan-rohog-a-vilag.htmlDiego Maradona ismét tett azért, hogy az egész világ rá figyeljen: felejthetetlen interjút adott. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a Família Kft. szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20181127-igy-neznek-ki-ma-a-familia-kft-szereploi.htmlKi ne emlékezne a '90-es évek ikonikus magyar sorozatára, a Família Kft.-re? Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néznek ki ma a Szép család tagjai. Lássuk! TV + Sztárok--ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccaithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-kiderult-hogy-vv-roli-loptae-el-vv-zsuzsu-cuccait.htmlVV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. TV + SztárokOrigoChuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigoKim Kardashian bedrogozva ment férjhezhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kim-kardashian-bedrogozva-ment-ferjhez.htmlKim Kardashian bevallotta, ecstasy hatása alatt állt, amikor először férjhez ment és szexvideót készített. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.