A legbátrabb páros barátnő párbaj Csórics Balázs kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét elbúcsúzott egy szerelmespár A legbátrabb páros című műsortól: Csórics Balázs és barátnője számára ért véget a verseny.

A legbátrabb páros legutóbbi adása Csórics Balázs és barátnője kiesésével ért véget. A páros Aurélióék ellen küzdött, de ők maradtak alul a párbajban. Balázséknak a társaik szavazatai alapján kellett harcba vonulniuk, míg Aurélióéknak azért kellett megküzdeniük, mert az utolsó feladatban ők teljesítettek a legrosszabbul. A végső megméretésből viszont ők kerültek ki győztesen. A kiesett pár nem bánja, hogy véget ért a játék, úgy érzik, megerősítette kapcsolatukat ez a verseny.

Csórics Balázs és barátnője Forrás: TV2

„Az itt töltött idő nagyon hasznos volt nagyon sok szempontból. Egyszer nem volt hangos szó közöttünk - mondta Balázs. - Nagyon élveztük az itt töltött időt, hiszem, hogy nagyon sokat adott nekünk, a párkapcsolatunkat - hogyha lehetett rajta erősíteni - akkor még erősebbé tette, és nagyon boldogok vagyunk, hogy eddig eljutottunk" - árulta el barátnője, Adri.

A Geronazzo Máriáról készült festményt törölte a Facebookhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-a-geronazzo-mariarol-keszult-festmenyt-torolte-a-facebook.htmlGeronazzo Máriát különleges módon festették meg, de sajnos a Facebook úgy döntött, hogy nincs helye a festménynek a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoIsmét közös fotón Hosszú Katinka és szerelme, Dudás Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-hosszu-ido-utan-ismet-kozos-foton-hosszu-katinka-es-szerelme.htmlRégen posztolt már olyan fotót Hosszú Katinka, amin állítólagos szerelme, Dudád Dániel is szerepel. Most valaki más megtette ezt helyette.TV + Sztárok--Feleségül vette barátnőjét Jackie Chan lányahttp://www.life.hu/sztarok/20181127-felesegul-vette-baratnojet-jackie-chan-lanya.htmlNagy a boldogság Jackie Chan családjában. A színész lánya feleségül vette a barátnőjét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBódi Sylvit beválogatták a Playboy ikonikus szépségei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-bodi-sylvit-bevalogattak-a-playboy-iskonikus-szepsegei-koze.htmlNagy megtiszteltetés érte Bódi Sylvit. A modellt ugyanis beválogatta a Playboy magazin a 65 ikonikus szépséget felvonultató listába. TV + SztárokOrigoBaronits Gábor és Curtis szexi táncot lejtettek félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-baronits-gabor-es-curtis-szexi-tancot-lejtettek-felmeztelenul.htmlBaronits Gábor és Curtis igazán fülledt produkciót mutattak be a Csak show és más semmi színpadán: Balázs Andi elolvadt tőlük. TV + SztárokOrigoSzacsvay László házát feltörték, sok mindent elvittekhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-szacsvay-laszlo-hazat-feltortek-sok-mindent-elvittek.htmlA XIX. kerület egyik csöndes utcájában törtek be egy házba, amelyről kiderült, hogy Szacsvay László Jászai Mari-díjas színművészé. A szomszédok szerint sok mindent elvittek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.