A legbátrabb páros pucér meztelen VV Aurelio Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián pucér fotót töltött fel Aurelióról a közösségi oldalára.

A legbátrabb páros legújabb évada Berki Krisztián és Aurelio civódásától hangos. Egyszer az izmos celeb még meg is ríkatta az egykori valóságshow-sztárt, most pedig egy kínos fotót töltött fel ellenfeléről a közösségi oldalán.

A képen Aurelio teljesen pucér, Berki pedig láthatóan jól szórakozik azon, hogy egy ilyen kompromittáló képet sikerült készíteniük.

Aurelio teljesen pucér Berki Krisztián fotóján Forrás: Instagram/Berki Krisztián
Somló Tamás özvegye elárulta, a zenész 10 éve megjósolta a saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-somlo-tamas-ozvegye-elarulta-a-zenesz-10-eve-megjosolta-sajat-halalat.htmlKét éve távozott az élők sorából Somló Tamás hosszan tartó betegség után. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a zenész már 10 évvel korábban megjósolta, hogy meg fog halni. TV + SztárokOrigoPirner Alma és férje szexi fotósorozatot készíttettek magukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-pirner-alma-es-ferje-szexi-fotosorozatot-keszittettek-magukrol.htmlPirner Alma és férje nagyon szexi fotósorozatot csináltattak magukról: büszkék a testükre. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Csórics Balázsék estek ki a versenybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-legbatrabb-paros-csorics-balazsek-estek-ki-a-versenybol.htmlIsmét elbúcsúzott egy szerelmespár A legbátrabb páros című műsortól: Csórics Balázs és barátnője számára ért véget a verseny. TV + SztárokOrigoHalálfélelem lett úrrá A legbátrabb páros forgatásán Csórics Balázs kedvesénhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-halalfelelem-lett-urra-a-legbatrabb-paros-forgatasan-csorics-balazs-kedvesen.htmlRettegést töltötte el Csórics Balázst, amikor kedvesét A legbátrabb páros című műsor forgatásán meg kellett gyújtani. Adri a feladat teljesítése közben a földre vetette magát, halálfélelem lett úrrá rajta. TV + SztárokOrigoBódi Sylvit beválogatták a Playboy ikonikus szépségei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-bodi-sylvit-bevalogattak-a-playboy-iskonikus-szepsegei-koze.htmlNagy megtiszteltetés érte Bódi Sylvit. A modellt ugyanis beválogatta a Playboy magazin a 65 ikonikus szépséget felvonultató listába. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet szabályai szerint tartják a karácsonyt a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-ii-erzsebet-szabalyai-szerint-tartjak-a-karacsonyt-a-kiralyi-csaladban.htmlKiderült, mi az a három fontos szabály, amit elvár családtagjaitól karácsonykor II. Erzsébet királynő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.