Somló Tamás özvegye elárulta, a zenész 10 éve megjósolta a saját halálát

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Somló Tamás halál özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve távozott az élők sorából Somló Tamás hosszan tartó betegség után. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a zenész már 10 évvel korábban megjósolta, hogy meg fog halni.

Somló Tamás özvegye még nincs túl férje elvesztésén, ugyan már enyhült a mély fájdalom. Keszthelyi Gyöngyvér már könnyebben tud beszélni a zenészről és a hiányáról.

Somló Tamás megjósolta a halálát Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Pirner Alma és férje szexi fotósorozatot készíttettek magukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-pirner-alma-es-ferje-szexi-fotosorozatot-keszittettek-magukrol.htmlPirner Alma és férje nagyon szexi fotósorozatot csináltattak magukról: büszkék a testükre. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Csórics Balázsék estek ki a versenybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-legbatrabb-paros-csorics-balazsek-estek-ki-a-versenybol.htmlIsmét elbúcsúzott egy szerelmespár A legbátrabb páros című műsortól: Csórics Balázs és barátnője számára ért véget a verseny. TV + SztárokOrigoIsmét közös fotón Hosszú Katinka és szerelme, Dudás Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-hosszu-ido-utan-ismet-kozos-foton-hosszu-katinka-es-szerelme.htmlRégen posztolt már olyan fotót Hosszú Katinka, amin állítólagos szerelme, Dudád Dániel is szerepel. Most valaki más megtette ezt helyette.TV + Sztárok--Feleségül vette barátnőjét Jackie Chan lányahttp://www.life.hu/sztarok/20181127-felesegul-vette-baratnojet-jackie-chan-lanya.htmlNagy a boldogság Jackie Chan családjában. A színész lánya feleségül vette a barátnőjét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzacsvay László házát feltörték, sok mindent elvittekhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-szacsvay-laszlo-hazat-feltortek-sok-mindent-elvittek.htmlA XIX. kerület egyik csöndes utcájában törtek be egy házba, amelyről kiderült, hogy Szacsvay László Jászai Mari-díjas színművészé. A szomszédok szerint sok mindent elvittek. TV + Sztárok--Korda György és Balázs Klári nem értettek egyet: élő műsorban szólalkoztak összehttp://www.life.hu/sztarok/20181127-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nem-ertettek-egyet.htmlKlárika és Gyuri bácsi a pókerversenyekről beszélgettek, amikor kiderült, hogy ők sem értenek egyet mindenben! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.