Faludy György özvegye, Fanny botránykönyvet készítene néhai férje barátairól

Forrás: Origo -
özvegy könyv Faludy György Faludy Fanny botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Faludy György özvegye, Fanny már nem a nyilvánosság előtt éli az életét, hanem csendben, szeretett férjére emlékezve. Ez azonban nem sokáig marad így, ugyanis nagy dologra készül, aminek sokan nem fognak örülni. 

Ugyan 12 éve már annak, hogy Faludy György távozott az élők sorából, özvegye, Fanny még mindig érzi a hiányát, és soha nem is fogja elfelejteni néhai férjét. „Örökre hiányzik. Amikor a verseit olvasom, ellenállhatatlan késztetést érzek arra, hogy én is megérintsem az ő lelkét. Olyankor levelet írok neki képzeletben, a sötétben" – árulta el a HOT Magazinnak Fanny, aki eddig a nyilvánosságtól visszavonultan élt.

Faludy György özvegye botránykönyvet készül kiadni Forrás: Origo

Az özvegy arról is beszámolt, hogy egy könyv megjelentetésére készül, valamint Faludy ki nem adott erotikus verseit is közkinccsé tenné.

Faludy Fanny nem lesz kíméletes Forrás: MTI/Kovács Attila

Bő tíz év elteltével igazán jó rálátásom van ezekre a dolgokra. Megígérem, hogy nem leszek kíméletes.

Korábbi szexpartnerek párbajoznak a ValóVilágban: Csoki Ginut hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-korabbi-szexpartnerek-parbajoznak-a-valovilagban-csoki-ginut-hivta-ki.htmlCsoki döntött: Ginuval fog párbajozni a ValóVilágban. Döntése azért is érdekes, mert nemrég még együtt szexeltek a kamerák előtt... TV + SztárokOrigoSzabó Győző teljesen kimerült: bevonult egy ájurvédaközpontbahttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szabo-gyozo-teljesen-kimerult-bevonult-egy-ajurvedakozpontba.htmlSzabó Győző elárulta, az utóbbi hónapokban annyira kimerült, hogy szüksége volt arra, hogy pár hétre elvonuljon a világ elől. TV + SztárokOrigoÉrsek tett látogatást Michael Schumachernélhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-ersek-tett-latogatas-michael-schumachernel.htmlMichael Schumacherről alig osztanak meg a barátok és a család információkat, most egy érsek tett kivételt, aki korábban meglátogatta a pilótát. TV + Sztárok--Tibi atya kikezdte Sebestyén Balázst a vadászatról alkotott véleménye miatt: válaszolt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tbi-atya-kikezdte-sebestyen-balazst-a-vadaszatrol-alkotott-velemenye-miatt-itt-a-valasz.htmlSebestyén Balázs a nagyvisnyói farkas kilövése után fogalmazott meg kritikus véleményt a vadászokról, ami miatt többek között Tibi atya is kikezdte őt, most válaszolt a műsorvezető. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem Dudás Danival jár: civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hosszu-katinka-nem-dudas-danival-jar-civil-ferfit-szeret.htmlMindenki azt hitte, Hosszú Katinkát Dudás Dani teszi ennyire boldoggá, de kiderült, hogy egy másik férfi rabolta el a szívét! TV + Sztárok--Várkonyi Andrea őszinte vallomása nővére elvesztéséről és a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-varkonyi-andrea-oszinte-vallomasa-novere-elveszteserol-es-a-szakitasrol.htmlElvesztette nővérét, majd átértékelte az életét Várkonyi Andrea, és döntött: elkezdett helyre tenni mindent, ami nem működött körülötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.