Érsek tett látogatást Michael Schumachernél

Forrás: Presse Sports/Mantey -
látogatás Michael Schumacher érsek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacherről alig osztanak meg a barátok és a család információkat, most egy érsek tett kivételt, aki korábban meglátogatta a pilótát.

Csaknem öt éve már, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, a család pedig elzárkózott a nyilvánosság elől. A hétszeres világbajnok pilóta állapotáról nagyon kevésszer nyilatkoztak, pedig rengetegen aggódnak érte, és remélik, hogy egyszer rendbe jön. Georg Gänswein érsek folyamatos kapcsolatban áll a családdal, és elárulta, Schumacher érzi, hogy szerető emberek veszik körül.

Michael Schumachert korábban meglátogatta egy érsek Forrás: Presse Sports/Mantey

„Szemben ültem vele, megfogta mindkét kezem, és rám nézett. Érzi, hogy szerető emberek vannak körülötte, és gondoskodnak róla" – mondta a Bunténak az érsek, aki 2016-ban tett látogatást a családnál Svájcban. Hozzátette, szerinte a család helyesen teszi, hogy elzárja a nyilvánosság elől, ugyanis Schumachernek békességre van szüksége. Gänswein elmondása szerint Michael nem változott sokat, ugyanúgy néz ki, mint régen, csak kicsit kerekebb az arca.

Hosszú Katinka nem Dudás Danival jár: civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hosszu-katinka-nem-dudas-danival-jar-civil-ferfit-szeret.htmlMindenki azt hitte, Hosszú Katinkát Dudás Dani teszi ennyire boldoggá, de kiderült, hogy egy másik férfi rabolta el a szívét! TV + Sztárok--Várkonyi Andrea őszinte vallomása nővére elvesztéséről és a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-varkonyi-andrea-oszinte-vallomasa-novere-elveszteserol-es-a-szakitasrol.htmlElvesztette nővérét, majd átértékelte az életét Várkonyi Andrea, és döntött: elkezdett helyre tenni mindent, ami nem működött körülötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegírták II. Erzsébet beszédét, amelyet a III. világháború kirobbanásakor mondana elhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-megirtak-ii-erzsebet-beszedet-amit-a-iii-vilaghaboru-kirobbanasakor-mondana-el.htmlKiderült, hogy már évtizedekkel ezelőtt elkészült az a beszéd, amelyet II. Erzsébet királynő akkor mondana el, ha kitör a III. világháború. TV + Sztárok--Sophie Wilson-Smith modell videóra vette epilepsziás rohamáthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-sophie-wilsonsmith-modell-videora-vette-epilepszias-rohamat.htmlEpilepsziával küzd Sophie Wilson-Smith modell. Rohamait sokszor mások nem veszik észre, egyedül ő érzi, mennyire rosszul van. Most videóra vette egyik ilyen rohamát. TV + SztárokThinkstockElőször szólalt meg a szakítás óta Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-eloszor-szolalt-meg-a-szakitas-ota-bochkor-gabor.htmlEgy hónappal a szakítás bejelentése után őszinte interjút adott a Story magazinnak Bochkor Gábor. Azt is elárulta, mi fáj neki legjobban a történtekben. TV + SztárokOrigoÁllítják, Diana hercegnőnek született egy lányahttp://www.life.hu/sztarok/20181128-allitjak-diana-hercegnonek-szuletett-egy-lanya.htmlEgy meglehetősen vicces összeesküvés-elmélettel állt elő egy külföldi portál: azt írják, Diana hercegnőnek és Károlynak született egy lánya, ám erről ők maguk sem tudtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.