tinédzserkor tinédzser gyerekkor Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla elárulta, hogy igazi kis lázadó volt kamaszként.

Tatár Csillát a legtöbben egy visszahúzódó, szerény, titokzatos nőnek gondolják, épp ezért nagyon meglepő, amit a Ripostnak mesélt magáról. Kiderült, hogy a csinos műsorvezető gyermekként gyakran kikészítette a szüleit. Igazi vadóc kislány volt, tinédzserként pedig többször el is szökött otthonról, hogy a barátaival lehessen.

A világ legproblémásabb tinédzsere voltam. Tizenhat évesen már nem laktam otthon. Nagyon korán elkezdtem feszegetni a határaimat. Először hatévesen szöktem meg, amikor egy liftaknába költöztem be. Aztán letörték a szarvacskáimat."

Tatár Csilla nagyon rossz gyerek volt Forrás: Hirling Bálint/Origo
Faludy György özvegye, Fanny botránykönyvet készítene néhai férje barátairólhttp://www.life.hu/sztarok/20181129--faludy-gyorgy-ozvegye-fanny-botranykonyvet-keszitene-nehai-ferje-baratairol.htmlFaludy György özvegye, Fanny már nem a nyilvánosság előtt éli az életét, hanem csendben, szeretett férjére emlékezve. Ez azonban nem sokáig marad így, ugyanis nagy dologra készül, aminek sokan nem fognak örülni. TV + SztárokOrigoKirály Linda édesanyja elárulta, miért rontotta el a lánya annak idején a Himnuszthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-kiraly-linda-edesanyja-elarulta-miert-rontotta-el-lanya-annak-idejen-a-himnuszt.htmlKirály Linda édesanyja elárulta, mi történt pontosan azon az ominózus napon, amikor a lánya belebakizott a Himnuszba. TV + SztárokOrigoKorábbi szexpartnerek párbajoznak a ValóVilágban: Csoki Ginut hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-korabbi-szexpartnerek-parbajoznak-a-valovilagban-csoki-ginut-hivta-ki.htmlCsoki döntött: Ginuval fog párbajozni a ValóVilágban. Döntése azért is érdekes, mert nemrég még együtt szexeltek a kamerák előtt... TV + SztárokOrigoSzabó Győző teljesen kimerült: bevonult egy ájurvédaközpontbahttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szabo-gyozo-teljesen-kimerult-bevonult-egy-ajurvedakozpontba.htmlSzabó Győző elárulta, az utóbbi hónapokban annyira kimerült, hogy szüksége volt arra, hogy pár hétre elvonuljon a világ elől. TV + SztárokOrigoTibi atya kikezdte Sebestyén Balázst a vadászatról alkotott véleménye miatt: válaszolt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tbi-atya-kikezdte-sebestyen-balazst-a-vadaszatrol-alkotott-velemenye-miatt-itt-a-valasz.htmlSebestyén Balázs a nagyvisnyói farkas kilövése után fogalmazott meg kritikus véleményt a vadászokról, ami miatt többek között Tibi atya is kikezdte őt, most válaszolt a műsorvezető. TV + SztárokOrigoKitiltott celebek: Charlie Sheen egy hotel, John Travolta pedig egy gyógyfürdő küszöbét nem lépheti áthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-kitiltott-celebek-charlie-sheent-hotelbol-john-travoltat-gyogyfurdobol.htmlA hírnevük és a töménytelen mennyiségű pénzük elhitetik a hírességekkel, hogy nekik mindent lehet. Azt képzelik, a törvényen felül állnak, és ez a féktelen szabadságérzet nagyon rossz döntésekhez vezet. Azt hiszik, el tudják kerülni a felelősségre vonást, és más bánásmódban részesülnek, mint a hétköznapi emberek, ami egy darabig lehet, hogy igaz, de egyetlen szórakozóhely, város vagy szálloda sem viseli el hosszú távon a sztárok viselkedését. Íme, azok a hírességek, akiket kitiltottak már rossz magaviseletük miatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.