Sztárok, akik néhány hónap után eljegyezték egymást: Chris Hemsworth és Elsa Pataky sem vártak sokáig

Kim Kardashian házasság eljegyzés Chris Hemsworth Ariana Grande Cameron Diaz Pamela Anderson Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem első látásra nemcsak a hollywoodi filmekben történik meg, hanem olykor Hollywoodban is. Ezek a sztárok nem pazarolták az időt, szinte rögtön a megismerkedésük után eljegyezték egymást. Bár az előfordult, hogy a gyors eljegyzést és gyors házasságot egy gyors válás követte.

Ariana Grande

Ariana Grande és Pete Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

Ariana Grande és barátja – vagyis most már exe – alaposan meglepték a rajongóikat, ugyanis néhány hét randizás után jegyezték el egymást. Sokan már akkor megmondták, a kapcsolat nem lesz hosszú életű, és igazuk is lett, ugyanis a legfrissebb hírek szerint Ariana Grande és Pete Daivdson már szakítottak is.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth és Elsa Pataky Forrás: AFP/Mark Davis

A Thor sztárja és felesége, Elsa Pataky jó példaként állnak a gyors eljegyzést választók előtt, nekik ugyanis bejött, hogy nem vártak sokáig. Mindössze három hónappal az után, hogy találkoztak, már férj és feleség voltak, ennek pedig már 8 éve. Azóta három gyermekük is született, és még mindig olyan boldognak tűnnek, mint a szerelmük elején.

Cameron Diaz

Benji Madden és Cameron Diaz Forrás: Northfoto

A színésznő és férje, Benji Madden sem vártak sokat megismerkedésük után az esküvővel. 2014 júniusában jöttek össze, októberre már jegyesek voltak, januárra pedig már össze is házasodtak. Tehát összesen 7 hónapra volt szükségük ahhoz, hogy eldöntsék, egymás mellett akarják leélni az életüket.

Pamela Anderson

Pamela Anderson és Tommy Lee 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Carlo Allegri

Pamela Anderson és Tommy Lee rekordidő alatt döntötték el, hogy ők egymást akarják. Mindössze négy nappal a megismerkedésük után összeházasodtak, három évvel később pedig nagy drámák közepette váltak el egymástól. A párnak két közös gyermeke van.

Kim Kardashian

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Ma már mindenki Kanye West feleségeként ismeri a realitysztárt, pedig nem ez volt Kim első házassága, és nem is a második, hanem a harmadik. Az első kettő azonban nem tartott túl sokáig. Kris Humphries kosárlabdázóval – aki a második férje volt – 8 hónapnyi randizgatás után kötötték össze az életüket, ám mindössze 72 napig tartott a boldogság, utána beadták a válókeresetet, a hivatalos lezárásra azonban két évet kellett várniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.