Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nyomoznak tovább Novozánszki Fanni után, tudták meg a szülők. Elméletek vannak arra, mi történhetett, a holttest hiányzik. 

"A szülők értesülése szerint már nem nyomoznak Fanni után, heteken belül lezárják az aktáját. A rendőrség a mai napig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a lány holttestét vízbe dobták, és az áradó Duna viszonylag gyorsan országhatáron túlra sodorta, ezért nem találták meg" - mondta el a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József a Borsnak.

Forrás: --

A gyászoló édesanyát, Katalint a rendőrségre férje, Fanni édesapja is elkísérte, aki eddig a háttérbe húzódva, csendben várta a nyomozás eredményét. "Eddig inkább az anyuka volt az aktívabb, de a hír után az apuka, aki eddig csendben tűrte a fájdalmat, közölte velem, hogy biztosan jelen lesz a tárgyaláson, mert a gyanúsított szemébe akar nézni" – mondta dr. Lichy a lapnak.

"Ruhák, cipők, minden be volt csomagolva egy bőröndbe Fanni lakásán, amit a gyanúsított szintén magával vitt, majd Siófokon kitette egy kuka mellé a csomagot. Ezt a nyomozási eredményt tényként közölték a szülőkkel, így gyanítom, köztéri kamerafelvétel bizonyítja" - értesült a család ügyvédje. A nyomozók azt is minden kétséget kizáróan közölték a szülőkkel, hogy a gyanúsított másnap visszatért lányuk albérletébe, mi több, kulccsal nyitotta ki Fanni lakásának ajtaját. Az ügyvéd szerint nyilvánvalóan B. László a nyomok eltüntetése miatt térhetett vissza a tetthelyre. "Nagyon remélem, hogy mindezek fényében egyértelműen emberölés lesz a vádemelésben" – jelentette ki.

Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babett-tel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntött le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigoKórházba került Liptai Claudia kisfia: nem vesz részt ma a Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181125--korhazba-kerult-liptai-claudia-kisfia-marci-nem-vesz-reszt-ma-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban Sztár mai adásában a négy zsűritag helyett csak hárman vannak a stúdióban. TV + SztárokOrigoVV Reni kiakadt, hogy igénytelennek neveztékhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-vv-reni-kiakadt-hogy-igenytelennek-neveztek.htmlA villalakóknak társaikra vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk a minap. Persze, ahogy várható volt, többen megsértődtek, de a legjobban Reni akadt ki... TV + SztárokOrigoJósnő járt a ValóVilág villájában: Adri felhasználta a szuperképességéthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-josno-jart-a-valovilag-villajaban.htmlAdri úgy döntött, felhasználja a szuperképességét és igénybe veszi a jósnőt és annak tanácsait. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Szekér Gergő szembenézett édesanyja gyilkosávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-xfaktor-szeker-gergo-szembenezett-edesanyja-gyilkosaval.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor döntőse a Fókusz riporterének őszintén elmesélte, hogyan tudta meg, hogy édesanyját meggyilkolták. Évekkel később pedig a gyilkos szemébe nézett. TV + SztárokOrigoValóVilág: VV Csoki és Krisztián elhagyták a villáthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-valovilag9-vv-csoki-es-krisztian-elhagytak-a-villat.htmlKinti programon vett részt a ValóVilágban Krisztián és Csoki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.