Gáspár Győző hófehér, kényelmes koporsót szeretne magának

Forrás: RTL2 -
halál Gáspár Győző vállalkozás koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző tévés munkái mellett koporsókat árul. Mint mondja, szereti, amit csinál, és már azt is kiválasztotta, ő melyikben szeretne majd nyugodni.

Csak kevesen tudják, hogy Gáspár Győzőnek igen bizarr munkája van: koporsókat árul. A BeleValóVilág műsorvezetője immár harmadjára kezdett bele ebbe a vállalkozásba.

Úgy döntöttem, folytatom a koporsóbizniszt, mert egyszerűen szeretem. Régebben is sikeres voltam benne, de a cigányok általában eltaszítják maguktól ezt a témát, babonából tartanak a koporsóktól. De én tudom, hogy fejben dől el minden... Ha már meg kell hogy haljunk, nem mindegy, hogy hogyan!” – nyilatkozta a Ripostnak.

Gáspár Győző koporsókat árul Forrás: RTL2

Gáspár Győző elárulta, már azt is kiválasztotta, melyikben szeretne majd nyugodni.

Egyértelmű, mindenki tudja a családban, hogy én a White President híve vagyok. Amikor megtudtam, hogy szegény anyukám beteg, megfogadtam, hogy őt is egy ilyen hófehér, kényelmes koporsóba fogom eltemetni, és magamnak is ilyet szeretnék.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.