Pezsgőfürdőben mutatta meg bikinis testét Lagzi Lajcsi lánya, Bogi

pezsgőfürdő Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Bogi bikinis alakjával varázsolta el rajongóit: megmutatta, hogyan pihen a pezsgőfürdőben. 

Galambos Bogi is szereti megmutatni magát, de nincs is oka arra, hogy rejtegesse a testét, hiszen rendkívül csinos. Ennek pedig bizonyára a követői is nagyon örülnek, boldogságukat pedig ki is fejezik: nem győzik dicsérni Bogit, aki a legutóbbi képén bikiniben élvezte a pezsgőfürdő finom buborékait.

Iszak Eszti száznapos tojást kóstolthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-iszak-eszti-szaznapos-tojast-kostolt.htmlIszak Eszti nem mindennapi tettre vállalkozott: megkóstolta a száznapos tojást. TV + Sztárok--Osvárt Andi Bochkor Gáborral való kapcsolatáról vallott: ez volt a legnagyobb veszekedésükhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-osvart-andi-bochkor-gaborral-valo-kapcsolatarol-vallott-ez-volt-a-legnagyobb-veszekedesuk.htmlOsvárt Andi nagy veszekedést szított, amikor belekukkantott Bochkor Gábor telefonjába. A színésznő és a rádiós több mint egy évtizeddel ezelőtt jártak egymással, kapcsolatuk viharos és szenvedélyes volt, a legdurvább veszekedésük pedig néhány SMS miatt kezdődött. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-elsikkasztotta-kiraly-linda-penzet-a-menedzsere.htmlKiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár. TV + SztárokOrigoSoma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-soma-megpofozta-nadai-anikot-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csatajaban.htmlElragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. TV + Sztárok--Rácz Gigi terhességéről vallott: első kisbabájukat elvesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-racz-gigi-terhessegerol-vallott-elso-kisbabajukat-levesztettek.htmlGigi örömmel jelentette be közösségi oldalán legnagyobb boldogságát, vagyis azt, hogy várandós. Azonban egy szomorú esetre is fény derült: első kisbabájukat elvesztették. TV + SztárokOrigoVV Ginu apja nem áll szóba a lányával, amiért a villában élőben szexelthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-vv-ginu-apja-nem-all-szoba-lanyaval-amiert-a-villaban-eloben-szexelt.htmlVV Ginu esett ki a Csokival való párbajban. Miután kijött a villából, állítása szerint édesapján kívül mindenkivel sikerült rendeznie a viszonyát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.