Rácz Gigi terhességéről vallott: első kisbabájukat elvesztették

baba terhesség VV Gigi vetélés vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi örömmel jelentette be közösségi oldalán legnagyobb boldogságát, vagyis azt, hogy várandós. Azonban egy szomorú esetre is fény derült: első kisbabájukat elvesztették.

VV Gigi Facebook-oldalán tudatta a rajongóival, hogy anyuka lesz. Az egykori villalakó már mer örülni a gyermekáldásnak, hiszen túl van a kritikus első három hónapon. Nem ez az első terhessége, azonban az a várandósság sajnos vetéléssel végződött.

Rácz Gigi elvesztette első kisbabáját Forrás: TV2

nyáron egy babát már elvesztettünk.

BorsnakSzerencsére a reggeli rosszullétek is múlóban vannak. Kicsit fáradékonyabb vagyok a megszokottól és időnként vannak hangulatingadozásaim, de jól vagyok, és nagyon élvezem, ahogy változik a testem. Az utóbbi napokban a hasam is nagyot nőtt” –Mindenre odafigyel! Azonnal letol, ha valamit véletlenül felemelek, és nagyon jól kezeli a hangulatingadozásaimat is! Jó kis férjem van!” –

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.