Tatár Csilla fürdőruhában mutatta meg magát: fotó

úszás Tatár Csilla fürdőruha uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla remekül tűri a hideget, fürdőruhára vetkőzött a szabadban.

Tatár Csilla bebizonyította, hogy kemény fából faragták, jól tűri a hideget és a fájdalmat. Közösségi oldalára ezúttal a Hajós Alfréd uszodából posztolt, ahol a kültéri medencében csobbant egyet.

A képen egy szál fürdőruhában látható és elképesztően jól áll neki ez a szerelés is, rengetegen megdicsérték az idomait. Valaki például csak ennyit írt neki: „Gyönyörű formás tested van”.

Sztárok, akik arról híresek, hogy nem csinálnak semmit: Paris Hiltontól Kevin Federline-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181205-sztarok-akik-arrol-hiresek-hogy-nem-csinalnak-semmit-paris-hiltontol-kevin-federline-ig.htmlA kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Mára azonban már nem kell feltétlenül tenni valami értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak. TV + SztárokOrigoKatalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-katalint-es-vilmost-hogolyoval-dobaltak-meg.htmlKatalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg a Mikulás-ünnepségen. TV + Sztárok--Két hónappal ezelőtt szült Pippa Middleton, így néz ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-ket-honappal-ezelott-szult-pippa-middleton-igy-nez-ki-most.htmlMég októberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Az újdonsült édesanya sugárzik a boldogságtól legújabb fotóján. TV + Sztárok--Zalatnay Cini az éneklést választotta Komár Laci helyett: ezért mentek széthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-zalatnay-cini-az-eneklest-valasztotta-komar-laci-helyett-ezert-mentek-szet.htmlZalatnay Sarolta és Komár László kapcsolata már történelem, de eddig nem tudtuk, hogy valójában mi volt a szakításuk oka. Most Cini elárulta. TV + Sztárok--Hosszú Katinka komoly dolgot árult egy videóban közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-hosszu-katinka-komoly-dolgot-arult-egy-videoban-kozossegi-oldalan.htmlSokan gondolják úgy, hogy magánéletük minden részletét megosztják azok a hírességek, akik gyakran posztolnak közösségi. Hosszú Katinka most felhívta rajongói figyelmét arra, hogy ez nem feltétlenül igaz. TV + Sztárok--Elsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-elsikkasztotta-kiraly-linda-penzet-a-menedzsere.htmlKiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.