Emilio is ott ült Curtisékkel az autóban, mikor karamboloztak?

Karambol Curtis autóbaleset Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb furcsa részlet derült ki Curtis és menyasszonya autóbalesetéről: egy harmadik személy is utazhatott az autójukban!

Curtis és menyasszonya autóbalesetet szenvedtek, bár a hírek szerint a rapper elhagyta a baleset helyszínét, ezt később tagadta. Leszögezte, nem ment sehová, hiszen nem is volt rá oka. Elárulta, hogy agyrázkódás gyanúja miatt pihenést javasoltak számára az orvosok, de ennek ellenére teljes erőbedobással készül a Csak show és más semmi pénteki adására.

Emilio is ott ült Curtisékkel az autóban? Forrás: Instagram / Curtis

Egy szemtanú azonban furcsa részletről számolt be a Ripostnak, méghozzá arról, hogy Curtisen és menyasszonyán kívül egy harmadik személy is ült az autóban, mégpedig Emilio!

Két férfi és egy hölgy szállt ki a fekete autóból, felismertem őket.

Még mindig nem sikerült befogni Tóth Vera kutyáját, Carlosthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-meg-mindig-nem-sikerult-befogni-toth-vera-kutyajat-carlost.htmlTóth Vera újabb hírekkel szolgált elveszett kutyájáról: Carlos jól van, él, de egyelőre nem sikerült őt befogni. TV + SztárokOrigoCsaládon belüli erőszak miatt ítélték el a Szabadítsátok ki Willyt! gyereksztárját, Jason James Richterthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-csaladon-beluli-eroszak-miatt-iteltek-el-a-szabaditsatok-ki-willyt-gyereksztarjat.htmlA Szabadítsátok ki Willyt! sztárja családon belüli erőszak miatt börtönbe került: négy napra ültették le, de végül csak két napig volt bent. TV + SztárokOrigoPoór Péter megszólalt Máté Péter haláláról: csak három ember tudja, mi is történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-poor-peter-megszolalt-mate-peter-halalarol-csak-harom-ember-tudja-mi-is-tortent-valojaban.htmlMáté Péter halála megrendítette a közönséget és a barátokat is, az pedig végképp, hogy sokan nem tudják, hogy pontosan hogyan, miért is távozott az énekes. Ezt a titkot azonban csak három ember tudja és Poór Péter az egyikük. TV + SztárokOrigoFördős Zé újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181206-fordos-ze-ujra-szerelmes.htmlA Konyhafőnök VIP zsűrije már nem szingli, pár hónapja ismét kapcsolatban él. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGregor Bernadett vallomása: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gregor-bernadett-vallomasa-igy-erzi-magat-a-valasa-utan.htmlPár hónapja bombaként robbant a hír, hogy Gregor Bernadett ismét válik, tönkrement a Szarvas Attila színésszel kötött házassága. A 46 éves színésznő most a Blikknek arról vallott, hogy érzi magát ismét egyedül.TV + SztárokOrigoMegszűnik a Story Extra, Szabó Zsófi elveszti egyik munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-megszunik-a-story-extra-szabo-zsofi-eltunik-a-kepernyorol.htmlA Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik. A műsor külső gyártásban készült a csatorna számára, a céggel Zsófi továbbra is szerződésben áll.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.