György herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtől

Forrás: AFP/Steffi Loos -
helikopter Ciprus Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit otthon hagyva utazott egy hivatalos útjára Ciprusba. A hercegi pár az ott dolgozó brit katonákkal találkozott, és Vilmos egy nagyon cuki titkot is elárult nekik.

Kiderült, hogy György herceg búcsúzóul megkérdezte édesapját, fognak-e találkozni pilótákkal, mert ha igen, akkor legyen szíves fotózzon le neki egy helikoptert.

Az már korábban kiderült, hogy az ötéves gyermek régóta vonzódik a repülőgépekhez, és úgy tűnik, a szenvedélye még ma is tart - számolt be róla a Daily Star.

György herceg imádja a repülőgépeket Forrás: AFP/Steffi Loos
Emma Watson pucér fotót töltött fel az Instagram-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20181206-emma-watson-pucer-fotot-toltott-fel-az-instagram-oldalara.htmlEmma Watson egy meztelen nő képét töltötte fel az Insatgram-oldalára, a rajongói pedig sokkot kaptak: azt hitték, ő látható a képen. TV + SztárokOrigoPumped Gabo megcsinálta: a Föld két féltekéjére tette heréithttp://www.life.hu/sztarok/20181206-pumped-gabo-megcsinalta-a-fold-ket-feltekejere-tette-hereit.htmlÚgy tűnik, nagy tettet hajtott végre Pumped Gabo. Legalább az Instagram-oldalára feltöltött videóhoz azt írta: történelmi pillanat. Ennek a nagy dolognak pedig nem máshoz van köze, mint a heréihez. TV + Sztárok--Palik László visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20181206-palik-laszlo-visszater-a-kepernyore.htmlPalik László visszatér: ő vezeti a TV2 hamarosan induló Exatlon Hungary című műsorát. TV + SztárokOrigoMikulásruhában szexiznek a magyar celebnők: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-mikulas-ruhaban-szexiznek-a-magyar-celebnok.htmlA magyar celebhölgyek még decemberben is szexiznek: mikulásruhába bújva mutatták meg idomaikat. Nézzük, kik azok, akik idén a legdögösebbek voltak! TV + SztárokOrigoFördős Zé újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181206-fordos-ze-ujra-szerelmes.htmlA Konyhafőnök VIP zsűrije már nem szingli, pár hónapja ismét kapcsolatban él. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszűnik a Story Extra, Szabó Zsófi elveszti egyik munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-megszunik-a-story-extra-szabo-zsofi-eltunik-a-kepernyorol.htmlA Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik. A műsor külső gyártásban készült a csatorna számára, a céggel Zsófi továbbra is szerződésben áll. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.