Mikulás-ruhában szexiznek a magyar celebnők - Fotók

Vajna Timi Yvonne Dederick Kiszel Tünde mikulás Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar celebhölgyek még decemberben is szexiznek: Mikulás-ruhába bújva mutatták meg idomaikat. Nézzük, kik azok, akik idén a legdögösebbek voltak!

Nádai Anikó

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ugye szép, tiszta cipő várta a Mikulást? ☺️ #kellemesünnepeket #télanyó

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Vajna Timi

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dear Santa !

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Yvonne Dederick

Kiszel Tünde

Pordán Petra

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#boldogmikulást #santaclaus #slágerreggel #szeretetéhség #1353 #goodmorning #morningshow

Pordàn Petra (@pordanpetraofficial) által megosztott bejegyzés,

Dukai Regina

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dear Santa! I can explain...

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

A munkába menekült felesége halála után a Família Kft. Kövér Lajosa, Nagy Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-a-munkaba-menekult-felesege-halala-utan-a-familia-kft-kover-lajosa-nagy-zoltan.htmlA Família Kft. Kövér Lajosa négy éve özvegyült meg, azóta a munkába temetkezik. TV + SztárokOrigoLeszbikus szerelmével kapták le Demi Moore-thttp://www.life.hu/sztarok/20181206-leszbikus-szerelmevel-kaptak-le-demi-mooret.htmlLesifotósok kapták le Demi Moore-t és állítólagos leszbikus szerelmét. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beöltözött Mikulásnak - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-sebestyen-balazs-beoltozott-mikulasnak.htmlSebestyén Balázs meglepte a gyermekeit, és beöltözött Mikulásnak: a kicsik nagyon örültek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMég mindig nem sikerült befogni Tóth Vera kutyáját, Carlosthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-meg-mindig-nem-sikerult-befogni-toth-vera-kutyajat-carlost.htmlTóth Vera újabb hírekkel szolgált elveszett kutyájáról: Carlos jól van, él, de egyelőre nem sikerült őt befogni. TV + SztárokOrigoCsaládon belüli erőszak miatt ítélték el a Szabadítsátok ki Willyt! gyereksztárját, Jason James Richterthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-csaladon-beluli-eroszak-miatt-iteltek-el-a-szabaditsatok-ki-willyt-gyereksztarjat.htmlA Szabadítsátok ki Willyt! sztárja családon belüli erőszak miatt börtönbe került: négy napra ültették le, de végül csak két napig volt bent. TV + SztárokOrigoFördős Zé újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181206-fordos-ze-ujra-szerelmes.htmlA Konyhafőnök VIP zsűrije már nem szingli, pár hónapja ismét kapcsolatban él. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.