Csonka András telefon függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. 

Csonka András őszintén vallott arról a problémájáról, ami számára is csak nemrég vált nyilvánvalóvá: komoly függőséggel küzd. Annak ellenére, hogy tudja, ez nem éppen normális, nem akarja kezeltetni magát, megpróbálja a saját erejéből leküzdeni. A problémája pedig nem más, mint a telefonfüggőség.

Csonka András függőséggel küzd Fotó: Csudai Sándor - Origo

"

Sokkolt, hogy az ébren töltött idő majdnem felét a telefonommal töltöm.

Blikknek

Sztárban sztár: Tolvai Reni súlyára utaltak a zsűritagok?http://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-tolvai-reni-sulyara-utaltak-a-zsuritagok.htmlTolvai Reni és Kállay-Saunders András közös produkciója után a zsűritagok mintha az énekesnő súlyán viccelődtek volna... TV + SztárokOrigoGyörgy herceg helikopteres fotót kért édesapjáról, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--Így fogadta Marsi Anikó férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA Tv2 műsorvezetője, Marsi Anikó férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTóth Andi elárulta, mennyit keres a számaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-toth-andi-elarulta-mennyit-keres-a-szamaival.htmlTóth Andi megmutatta követőinek, mennyi jogdíj is folyik be hozzá havonta a dalaiból. TV + SztárokOrigoMeghan Markle otthon szeretné világra hozni gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-meghan-markle-otthon-szeretne-vilagra-hozni-gyermeket.htmlKatalintól eltérően Meghan Markle nem a kórházban, hanem otthon fogja világra hozni gyermekét. TV + Sztárok--Emma Watson pucér fotót töltött fel az Instagram-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20181206-emma-watson-pucer-fotot-toltott-fel-az-instagram-oldalara.htmlEmma Watson egy meztelen nő képét töltötte fel az Instagram-oldalára, a rajongói pedig sokkot kaptak: azt hitték, ő látható a képen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.