Nagy sztárok, akik úgy élnek, mint az átlagemberek: Hilary Swanktől Tyra Banksig

Tyra Banks Hilary Swank Sarah Michelle Gellar Jennifer Lawrence Jay Leno átlagember pénz sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt feltételezzük, hogy aki nagy sztárrá válik, annak teljesen megváltozik az élete. És ez így is van, de vannak olyan hírességek, akik inkább arra törekszenek, hogy megőrizzék a mindennapjaikat olyannak, amilyen a nagy áttörés előtt volt. Íme, azok a nagy sztárok, akik továbbra is inkább a földön járnak.

Jay Leno

Jay Leno Forrás: Getty Images/Roy Rochlin/Www.Royrochlin.Com

Ő az egyik, ha nem a legnépszerűbb talk show műsorvezetője, körülbelül 350 milliós vagyona van, de ő sosem volt az a költekezős típus. Fiatalon két munkahelyen dolgozott, az egyik keresetét pedig szigorúan félretette. A The Tonight Show házigazdájaként aztán olyan elképesztő mennyiségű pénzt keresett, hogy nem lett volna szüksége a spórolásra, és habár több régi autója is van, egyéb luxuscikkeket sem nagyon vásárolt. A hírek szerint azonban a show-ból befolyó pénzéből soha nem költött.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar Forrás: Brian Ach / Getty Images North America / AFP

A szintén elképesztően híres és elképesztően gazdag színésznőt a gyermekkora tanította meg arra, hogy a pénzt meg kell becsülni. Édesapja ugyanis elhagyta őket, így nagyon szerényen kellett élniük, és Sarah folytatta ezt a szemléletet akkor is, amikor már nem kellett figyelnie arra, hogy mennyit költ. Rendszeresen használ kuponokat, hogy a lehető legkedvezményesebb áron jusson hozzá a különböző árucikkekhez, és ezt büszkén vállalja is.

Tyra Banks

Tyra Banks Forrás: Instagram/tyrabanks

Nehéz elképzelni a hihetetlenül sikeres üzletasszonyt és modellt mint egyszerűen élő, hétköznapi embert, pedig jobb, ha teszünk egy próbát. Tyra Banks ugyanis annak ellenére, hogy rengeteg pénzt sikerült összeszednie a karrierje során, igenis nagyon spórolós. Saját magát is takarékosként jellemezte, és azt is elárulta, mindig megkérdezi a könyvelőjét vásárlás előtt, hogy tudja, megengedheti-e magának a kiszemelt dolgot, vagy sem. Vicces, hiszen legalább 90 millió dollárja van!

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Jennifer Lawrence napjaink egyik legnépszerűbb színésznője, aki szintén nem panaszkodhat az anyagi körülményeire, ám ő sem szórja számolatlanul a pénzét. „Úgy neveltek fel, hogy a pénznek értéke van, és tisztelnem kell akkor is, ha sok van belőle" – mondta egy interjúban, és így is tesz. Nincsen személyi asszisztense, és nem jár luxusautóval sem, ráadásul mindig odafigyel arra, mit vásárol.

Hilary Swank

Hilary Swank Forrás: AFP

A kétszeres Oscar-díjas színésznő nemcsak a filmvásznon játszott olyan nőket, akiknek küzdeniük kellett, a saját életében is voltak nehéz időszakok. Egy lakókocsiparkban nőtt fel, és megküzdött azért, hogy elérje az álmait, de közben nem felejtette el, hogy honnan jött. Nagyra értékeli, hogy képes minden hónapban fizetni a számláit, és nyugodtabb életet élhet, és komolyan átgondolja mindig, mire költi a pénzét.

ValóVilág 9: Krisztián ököllel verte az asztalt, Vivienre lett dühöshttp://www.life.hu/sztarok/20181207-valovilag-9-krisztian-okollel-verte-az-asztalt-vivienre-lett-duhos.htmlDühbe gurult és meglehetősen agresszív lett VV Krisztián a ValóVilág 9 villájában, amikor VV Vivien poénkodni próbált fele. A veszekedés vége az lett, hogy a férfi ököllel belebokszolt az asztalba, majd néhány keresetlen szót intézett villabeli kedveséhez. TV + Sztárok--Fordulat a perben: Pártos Csilla hozott egy tanúthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-fordulat-a-perben-partos-csilla-hozott-egy-tanut.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő még mindig vissza akarja kapni a házát, Pártos azonban nem hajlandó felszólítani a fiát, hogy költözzön ki onnan. A műsorvezetőnő most egy tanút hozott a bíróságra. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSMS-ben szakított a párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese SMS-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoCsonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--Emilio is ott ült Curtisékkel az autóban, mikor karamboloztak?http://www.life.hu/sztarok/20181206-emilio-is-ott-ult-curtisekkel-az-autoban-mikor-karamboloztak.htmlÚjabb furcsa részlet derült ki Curtis és menyasszonya autóbalesetéről: egy harmadik személy is utazhatott az autójukban! TV + Sztárok--VV Soma szerint ezt rontják el a ValóVilág játékosai: úgy véli, Hunor fog nyernihttp://www.life.hu/sztarok/20181207-vv-soma-szerint-ezt-rontjak-el-a-valovilag-jatekosai.htmlVV Soma, a ValóVilág legutóbbi szériájának nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogy szerinte milyen hibákat követnek el a villalakók. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.