SMS-ben szakított a párja Kisóval

Forrás: Instagram/Kiss Orsolya -
műsorvezető Kisó Kiss Orsi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese SMS-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem.

Kisó nem unatkozik: tudatosan építi karrierjét, tévés és rádiós munkái mellett edzőként is dolgozik. A magánélete azonban közel sem alakul ennyire jól, korábbi párja két évvel ezelőtt szakított vele, nem is akárhogyan: minden előjel nélkül egyszer csak küldött neki egy búcsúüzenetet.

Úgy terveztük, hogy közösen fogunk külföldön élni, ő előre kiutazott. Eltelt egy kevés idő, majd SMS-t kaptam tőle, amelyben azt írta, ennyi volt, és ő egyedül kint marad. Felfoghatatlan volt" – idézi a műsorvezető szavait a Blikk.

Kisó két éve keresi a szerelmet Forrás: Instagram/Kiss Orsolya
György herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--Csonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--VV Soma szerint ezt rontják el a ValóVilág játékosai: úgy véli, Hunor fog nyernihttp://www.life.hu/sztarok/20181207-vv-soma-szerint-ezt-rontjak-el-a-valovilag-jatekosai.htmlVV Soma, a ValóVilág legutóbbi szériájának nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogy szerinte milyen hibákat követnek el a villalakók. TV + SztárokOrigoÍgy fogadta Marsi Anikó a férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó a férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta a férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSztárban sztár: Tolvai Reni súlyára utaltak a zsűritagok?http://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-tolvai-reni-sulyara-utaltak-a-zsuritagok.htmlTolvai Reni és Kállay-Saunders András közös produkciója után a zsűritagok mintha az énekesnő súlyán viccelődtek volna... TV + SztárokOrigoDér Heni nem fest valami jól ezen a fotón, és ezt a kommentelők is észrevettékhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-der-heni-nem-fest-valami-jol-ezen-a-foton-es-ezt-a-kommentelok-is-eszrevettek.htmlDér Heni nem épp élete legjobb fotóját tette közzé az Instagramon, ami a kommentelőknek is feltűnt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.