Czippán Anett falatnyi dresszben mutatta meg, hogyan kell szexinek lenni

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
pózolás szexi Czippán Anett csipke dressz csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen szexi képpel lepte meg közösségi oldala követőit Czippán Anett műsorvezető. Megmutatta, hogyan is kell pózolnia egy nőnek. 

„Mutatok nektek valamit, hogy ne csak a tökéletes fotókat lássátok” – kezdte posztjának szövegét Czippán Anett. A műsorvezető egy falatnyi dresszben pózol a képeken, ám mindkét fotón más testhelyzetet vett fel. Így szerette volna megmutatni követőinek, hogy mennyit számít a helyes testtartás, ha valaki csinosnak akar látszani egy fotón.

„A két kép között egy perc telt el. Ennyi számít az, hogyan pózolsz” – írta a műsorvezető. A falatnyi dressz, amit visel, csak még többet dob azon, milyen szexi a képen.

Sokan azt gyanítják, hamarabb érkezhet Meghan Markle babájahttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sokan-azt-gyanitjak-hamarabb-erkezhet-meghan-markle-babaja.htmlMeglepően nagyot nőtt Meghan Markle babapocakja az utóbbi hetekben. Lehet, hogy hamarabb érkezik a kicsi? TV + Sztárok--Berki Krisztián megmutatta, milyen volt a titkos esküvőjük: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-berki-krisztian-megmutatta-milyen-volt-titkos-eskuvojuk-foto.htmlTitkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Berki Krisztián és Katona Renáta, azaz Mazsi. Erre A legbátrabb páros forgatásán derült fény. Most fotót is mutattak a nagy napról. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nem folytatja a német X-Factort: a csatorna nem vállal több évadot a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-istenes-bence-nem-folytatja-a-nemet-x-factort-a-csatorna-nem-vallal-tobb-evadot-a-musorbol.htmlIstenes Bence jövőre szinte biztosan nem lesz a német X-Factor műsorvezetője, a csatorna ugyanis alacsony nézettségre hivatkozva nem csinál több évadot a műsorból. TV + Sztárok--VV Krisztiánt küldték párbajozni a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-vv-krisztiant-kuldtek-parbajozni-a-villalakok.htmlDöntöttek a villalakók: hamarosan Krisztiánnak kell párbajoznia. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sztarban-sztar-gesztesi-karoly-esett-ki-az-elodontoben.htmlA Sztárban sztár elérkezett a végéhez, az ország házibulijának elődöntője vasárnap lezárult, és így kialakult a döntős csapat. Valakinek ehhez azonban távoznia kellett, ő éppen a végső megmérettetés előtt esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoElmarad Curtis és Emilio nagykoncertje: sokat bukhattak így a szervezőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-elmarad-curtis-es-emilio-nagykoncertje-sokat-bukhattak-igy-a-szervezok.htmlElmarad Curtis és Emilio nagykoncertje. A jövő tavaszra tervezett buli állítólag nagy bukás így a szervezőknek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.