Istenes Bence nem folytatja a német X-Factort: a csatorna nem vállal több évadot a műsorból

Forrás: Instagram / Istenes Bence -
műsorvezető Istenes Bence tehetségkutató Németország X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence jövőre szinte biztosan nem lesz a német X-Factor műsorvezetője, a csatorna ugyanis alacsony nézettségre hivatkozva nem csinál több évadot a műsorból.

A német Sky 1 csatorna közölte, nem terveznek újabb évadot a X-Factorból, mivel a döntőt alig több mint 40 ezren nézték. Rossz hír ez Istenes Bencének, aki bízott abban, hogy a következő szériában is műsort vezethet. A tévés azért nem keseredett el, mint mondja, így is rengetegen megismerték a nevét és azóta szinte elhalmozzák különböző felkérésekkel.

A múlt hétig úgy volt, lesz második évad. Egy fizetős csatornánál nem csak a lineáris nézettség a döntő, és az X-Factort sikernek könyvelték el. Nagyon sajnálom, hogy nem lesz folytatása a műsornak, azonban kicsit sem vagyok elkeseredve, számomra ez egy hatalmas ugródeszka volt, megismert a német tévés szakma, és azóta rengeteg megkeresést kaptam" – nyilatkozta a Blikknek.

Istenes Bence rossz híreket kapott Forrás: Instagram / Istenes Bence

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.