Sokan azt gyanítják, hamarabb érkezhet Meghan Markle babája

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
terhesség pocak Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően nagyot nőtt Meghan Markle babapocakja az utóbbi hetekben. Lehet, hogy hamarabb érkezik a kicsi?

A palota október közepén jelentette be, hogy Meghan Markle gyermeket vár. Akkor azt írták a hivatalos közleményben, hogy a hercegné tavasszal fog szülni. Most viszont felmerült a gyanú, hogy a baba ennél hamarabb jöhet. Harry herceg feleségének pocakja az utóbbi hetekben hatalmasat nőtt – legalábbis erről árulkodnak a friss lesifotók. A The Sun azt írja, lehet, hogy a kicsi már februárra világra jön.

Hirtelen megnőtt Meghan pocakja Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-102/189

A lap megkérdezett erről egy szakértőt is, aki elárulta, mi lehet az oka annak, hogy ilyen rohamosan elkezdett a hercegné babapocakja nőni.

Több tényező is befolyásolhatja a babapocak méretét, így meghatározni, hogy hányadik hónapban jár, nagyon nehéz. A magasabb nők esetében például sokszor kisebbnek tűnik a has. Első trimeszterben azért is tűnhet sokkal kisebbnek, mert akkor még erősebben tartják az izmok. De fordulhat úgy is a kicsi, hogy a feje van kifelé, ekkor például nagyobbnak látszik. Egyébként a középső trimeszterben tarthat Meghan, ez a legjobb szakasz, ekkorra már megszűnik a rosszullét és a fáradtságérzet, és a hátfájás, gyomorégés, gyakori vizelési inger pedig csak később fog jelentkezni” – magyarázta Dr. Jarvis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.