Demcsák Zsuzsa azt tervezi, hogy külföldre költözik a gyermekeivel

Demcsák Zsuzsa külföld tévé nyelvtudás költözés műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg fordít, tolmácsol és angolt tanít Demcsák Zsuzsa, az ATV volt műsorvezetője. Most arról mesélt, hogyan telnek a napjai, valamint arról is szó esett, hogy szeretne külföldre költözni gyermekeivel, ahol akár újra tévézne is. 

„Angolt tanítok, fordítok, és persze, ami a legfontosabb, rengeteg időt töltöt a gyerekeimmel. Anyaüzemmódba kapcsoltam” – mesélte a Story magazinnak adott interjújában Demcsák Zsuzsa, aki tavaly decemberben jött el az ATV-től.

Azt is elárulta, hogy szeretne tiszta lappal indítani, fontolgatja, hogy külföldre költözik gyermekeivel. „Fontolgatom. Szerintem a múltat le kell zárni, és egy új lapot nyitni” – mondta Demcsák, aki angol nyelvterületben gondolkodik. Amerika lenne a végcél, például Kalifornia vagy Florida.

„Ha mindent elölről is kellene kezdenem, ha kávét kellene készítenem a szerkesztőknek, akkor is megérné. Nem hiába adta meg az Isten, hogy ilyen nyelvtudásom van. Ezt nem szabad elfecsérelnem” – fogalmazott Demcsák Zsuzsa, aki már a párjával is megbeszélte a dolgot, hogy tudjanak egymás terveihez igazodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.