Egy amerikai nő azt állítja, ő Diana hercegné nagynénje

Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
rokonság Diana hercegné nagynéni levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 75 éves amerikai nő azt állítja, ő Diana hercegné nagynénje.

Megdöbbentő dolgot állít az Amerikai Egyesült Államokban élő Ann Ukrainetz: szerinte ő lehet Diana nagynénje. A 75 éves nő úgy tudja, ő a hercegné nagyapjának, Maurice Burke Roche-nak a törvénytelen lánya.

Egy amerikai nő azt állítja, ő Diana nagynénje Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein

A Mirror azt írja, Ann édesanyja halála előtt levelet írt a lányának, amelyben bevallotta, ki is az igazi apja, a nő pedig csak most állt elő a történettel.

Kérlek, érts meg engem. Le kell írnom, mert régóta nyomja a lelkemet ez a dolog. Nem Charlie az igazi apád. Szerelembe estem Fermoy báróval. A kapcsolatnak pedig eredménye is lett... Ő nős volt, én pedig csak egy átlagember. Nem tehettünk semmit. Tartottuk a kapcsolatot egymással és ő szeretett téged” – írta a levélben az édesanya, Evelyn.

Ann most szeretne a végére járni a dolognak, abban bízik, hogy exhumáltathatja édesapja ikertestvérének hamvait. Így DNS-teszttel bebizonyítható lenne, igazat írt-e édesanyja a levélben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.