Így szeretett bele párjába, Borbély Alexandrába Nagy Ervin

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Nagy Ervin Borbély Alexandra szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin a tévékamerák előtt vallott arról, hogyan is szeretett bele Borbély Alexandrába.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lassan már két éve alkot egy párt, magánéletükről azonban csak nagyon ritkán beszélnek. A színész most kivételt tett és a Spektrum Home NőComment című műsorában elárulta, hogyan is szeretett bele annak idején kedvesébe.

Abszolút magyar születésű, de Szlovákiában nőtt fel, ahol kicsit nyersebbek az emberek. Mindig, amikor megyek haza hozzájuk, el szoktam csodálkozni, hogy olyan 'szögletesen' vannak egymással. Persze, ugyanakkor hatalmas szívvel és szeretettel is, de a szláv lélek átjárja őket. Ő egy markáns személyiség. Én nem mindig csak a kifinomult, konszolidált, visszafogott részét látom. De én ebbe lettem igazából szerelmes” – idézi a színész szavait a Ripost.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória
Mádai Vivien lehet Liptai Claudia utódahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-madai-vivien-lehet-liptai-claudia-utoda.htmlLiptai Claudia távozásával nagy feladat hárul a TV2-re: egy igazán ütős női műsorvezetőt kell találniuk. TV + SztárokOrigoA kommentelők szerint Meghan hercegné direkt tartja kezeit terhes pocakjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-a-kommentelok-szerint-meghan-hercegne-direkt-tartja-kezeit-terhes-pocakjan.htmlA várandós Meghan hercegné sem menekül a rosszindulatú kommentelőktől, akik most terhes pocakja miatt támadják. TV + Sztárok--Dietz Guszti szerint Berki Krisztián nem építi, rombolja a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-guszti-szerint-berki-krisztian-nem-epiti-rombolja-a-testet.htmlBerki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. TV + Sztárok--Viaszfigurákon mutatták meg, milyen lehet Harry herceg és Meghan hercegné karácsonyahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-viaszfigurakon-mutattak-meg-milyen-lehet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-karacsonya.htmlNem újdonság, hogy Harry herceg és Meghan hercegné viaszmásait is láthatjuk világszerte Madame Tussauds panoptikumában. Most a berlini tárlaton azt is megmutatták, milyen lehet a hercegi pár karácsonya. TV + Sztárok--VV Era bevallotta, hogy Hunorba szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-vv-era-bevallotta-hogy-hunorba-szerelmes-video.htmlEra ittasan vallotta be Csokinak, hogy Hunorba szerelmes. TV + SztárokOrigoAsia Argento fehérneműben mutatta meg tetoválásait egy kiállításonhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-asia-argento-fehernemuben-mutatta-meg-tetovalasait-egy-kiallitason.htmlAz XXX színésznője, Asia Argento fehérneműben mutatta meg testét egy kiállításon. Idomai helyett azonban itt a tetoválásait kellett nézni. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.