Dér Heni egy plázában forgatta új klipjét elképesztően szexi szerelésben

szexi comb pláza kabát Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új klipjének forgatásáról töltött fel fotót közösségi oldalára Dér Heni. Úgy tűnik, mintha egy szál kabátban vásárolgatna.

Meglehetősen meglepő képett rakott ki Instagram-oldalára Dér Heni énekesnő. Új klipjét egy plázában forgatták, az énekesnő pedig egy piros pufikabátban és combcsizmában feszít az üzletek között. Így első ránézésre úgy tűnik, mintha egy szál kabátban vásárolgatna.

Mindenesetre az biztosan nem kerüli el a férfirajongók figyelmét, hogy szinte teljes egészében láthatják az énekesnő formás combjait.

Keanu Reeves és Jessica Alba is látott már szellemethttp://www.life.hu/sztarok/20181213-keanu-reeves-es-jessica-alba-is-latott-mar-szellemet.htmlSokan hátborzongató, félelmetes élményként mesélnek egy-egy ilyen találkozásról, mások elfogadják a szellemek létezését, sőt, szívesen osztoznak velük az otthonukon. A sztárok között is van, aki így, van, aki úgy viszonyul a hívatlan látogatóhoz. Az biztos, hogy a nők sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak a természetfeletti jelenségek befogadására, vagy a férfiak egyszerűen csak nem merik bevallani. Csupán egyetlen macsó sztár vállalta be, hogy elárulja, valójában ő is látott szellemet gyerekkorában. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra szexi fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-ordog-nora-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlRitkán készül ennyire szexi fotó Ördög Nóráról, mint amilyet nemrég tett közzé a csinos műsorvezető közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoNem emelnek vádat Czeizel Endre szeretője ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-nem-emelnek-vadat-czeizel-endre-szeretoje-ellen.htmlKiderült: nem emelnek vádat Czeizel Endre szeretője, Dóra ellen. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoValóVilág 9: Reni és Vivi hatalmas veszekedést produkáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-valovilag-9-reni-es-vivi-hatalmas-veszekedest-produkaltak.htmlKrisztián hazugságvizsgálatra küldené villabeli kedvesét, Vivient. Arra kíváncsi, vajon a lány szerelmes-e belé, és volt-e valami közte és Csoki között. Enne kapcsán robbant ki a ValóVilág 9 történetének egyik legnagyobb veszekedése. TV + Sztárok--Őszintén vallott lánya haláláról Várkonyi Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20181214-oszinten-vallott-lanya-halalarol-varkonyi-andras.htmlVárkonyi András megtörte a csendet és őszintén vallott arról, mit élt át tavasszal, lánya halálakor. TV + SztárokOrigoGombos Edina és férje, Alberto a 14. házassági évfordulóját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20181214-gombos-edina-es-ferje-alberto-14-hazassagi-evfordulojat-unnepli.htmlTizennegyedik házassági évfordulóját ünnepli Gombos Edina és férje, Alberto. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.