Eliza Dushku majdnem 3 milliárdos kártérítést kapott szexista megjegyzések miatt

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
kártérítés szexista megjegyzés Eliza Dushku Michael Weatherly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bull című jogi sorozatban kapott epizódszerepeket Eliza Dushku. Ebben a sorozatban játszik az NCIS-ből ismert Michael Weatherly is, aki állítólag számos szexista megjegyzést sütött el a színésznő jelenlétében. Dushku nem kapott több szerepet, de majdnem 3 milliárdos kártérítést igen. 

Az NCIS című krimisorozatból ismert Michael Weatherly állítólag számos szexista megjegyzést sütött el új sorozatának, a Bullnak a forgatása közben az epizódszereplő Eliza Dushku jelenlétében.

Dushku panaszt tett kollégájára Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Szó volt róla, hogy a színésznő további szerepet is kap a sorozatban, ám miután panaszt tett színésztársára, erre nem került sor. Azt nem tudni, hogy a két dolog között lehet-e összefüggés. Mindenesetre az igaz, hogy a napokban Michael Weatherly bocsánatot kért, és állítása szerint nem gyakorolt nyomást a stúdióra - írja a Variety.

Michael Weatherly bocsánatot kért Forrás: AFP/Getty Images/Eugene Gologursky

Azt is tudni lehet, hogy Dushku 9,5 millió dolláros, azaz majdnem 3 milliárd forintnak megfelelő kártérítést kapott, amely tartalmazza azt az összeget is, amelyhez akkor jutott volna, ha további szerepet kap a sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.