Eliza Dushku majdnem 3 milliárdos kártérítést kapott szexista megjegyzések miatt

2018.12.15. 15:39

A Bull című jogi sorozatban kapott epizódszerepeket Eliza Dushku. Ebben a sorozatban játszik az NCIS-ből ismert Michael Weatherly is, aki állítólag számos szexista megjegyzést sütött el a színésznő jelenlétében. Dushku nem kapott több szerepet, de majdnem 3 milliárdos kártérítést igen. 

Az NCIS című krimisorozatból ismert Michael Weatherly állítólag számos szexista megjegyzést sütött el új sorozatának, a Bullnak a forgatása közben az epizódszereplő Eliza Dushku jelenlétében. 

Dushku panaszt tett kollégájáraForrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Szó volt róla, hogy a színésznő további szerepet is kap a sorozatban, ám miután panaszt tett színésztársára, erre nem került sor. Azt nem tudni, hogy a két dolog között lehet-e összefüggés. Mindenesetre az igaz, hogy a napokban Michael Weatherly bocsánatot kért, és állítása szerint nem gyakorolt nyomást a stúdióra - írja a Variety. 

Michael Weatherly bocsánatot kértForrás: AFP/Getty Images/Eugene Gologursky

 

Azt is tudni lehet, hogy Dushku 9,5 millió dolláros, azaz majdnem 3 milliárd forintnak megfelelő kártérítést kapott, amely tartalmazza azt az összeget is, amelyhez akkor jutott volna, ha további szerepet kap a sorozatban.

Eliza DushkuMichael Weatherlykártérítésmegjegyzésszexista