Így élte meg édesapja súlyos balesetét Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi

Tarján Zsófia Hernádi Judit Tarján Pál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófi elárulta, mennyire rosszul viselte, amikor az édesapja pár éve balesetet szenvedett.

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi mindössze kétéves volt, amikor az édesapja elköltözött a családtól. Az énekesnő ettől függetlenül nagyon jó kapcsolatot ápol az édesapjával. Élete egyik legnehezebb időszakát élte át akkor, amikor Pál néhány éve balesetet szenvedett: egy fa dőlt az autójára.

Engem hívott fel először. (...) Mondta, hogy balesete volt, az intenzíven fekszik, eltört a gerince. Az volt az első kérdésem, hogy mindene mozog-e, amikor mondta, hogy igen, nyugtatgattam, hogy nincsen semmi baj, csak feküdjön, és el fog múlni az egész" – mesélte Joshi Bharatnak a FEM3 műsorán.

Zsófi édesapja a balesete után két évig még nagyon szenvedett, egyszer az állapota is romlott is, de ma már szerencsére jól van, és énekelni is újra megtanult.

Ezért tűnt el a képernyőről Palik Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-ezert-tunt-el-a-kepernyorol-palik-laszlo.htmlPalik László elárulta, miért is döntött úgy nyolc éve, hogy eltűnik a képernyőről. TV + SztárokOrigoTolvai Reni Csepregi Évával lép majd fel a Sztárban sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-tolvai-reni-csepregi-evaval-lep-majd-fel-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlÚjabb megméretésre készül a Sztárban sztár című műsor színpadán Tolvai Renáta. Azt is megmutatta, hogy ebben ki lesz a partnere. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó mindent tisztázni szeretne maga körül, változtat az életénhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-keresztes-ildiko-mindent-tisztazni-szeretne-maga-korul-valtoztat-az-eletet.htmlMost már csak azokat a személyeket szeretné a környezetében tudni Keresztes Ildikó énekesnő, akik méltóak erre. Úgy érzi, változtatnia kell az életén, szeretné jól érezni magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoIdén már biztosan nem látogat haza Németországból Istenes Bence és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20181215-iden-mar-biztosan-nem-latogat-haza-nemetorszagbol-istenes-bence-es-csaladja.htmlIstene Bence és családja idén már biztosan nem látogat haza Magyarországra. TV + Sztárok--Vajna Timi Aspenből posztolt magáról félpucér képekethttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vajna-timi-aspenbol-posztolt-magarol-felpucer-kepeket.htmlVajna Timi épp Aspenben pucérkodik, a közösségi oldalán fotókat is megosztott róla. TV + SztárokOrigoDér Heni újra szingli: az énekesnő nem nyilatkozik a magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-der-heni-ujra-szingli-az-enekesno-nem-nyilatkozik-a-temaban.htmlAhogy megírtuk, népszerű politikus volt Dér Heni szerelme, ám úgy tudni, a férfi azóta már új párra talált, a Barátok köztből is ismert énekesnő, Pataki Szilvia személyében. Azt nem tudni, mi a szakítás oka, de a férfi a Facebook-oldaláról a Dér Henivel készült képeket leszedte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.