Tolvai Reni Csepregi Évával lép majd fel a Sztárban sztár című műsorban

Sztárban sztár Csepregi Éva Tolvai Renáta Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb megméretésre készül a Sztárban sztár című műsor színpadán Tolvai Renáta. Azt is megmutatta, hogy ebben ki lesz a partnere. 

Meglehetősen nehéz produkcióra készül a Sztárban sztár című műsor színpadán Tolvai Renáta.

Az énekesnő most a közösségi oldalán mutatta meg, hogy ebben ki lesz a segítségére. A fotón a Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva látható. Reni ugyanis Végvári Ádámot alakítja majd az oldalán. Ahogy Renáta írta: Évának olyan energiája van, mint egy huszonévesnek. Így biztosra lehet venni, hogy jó hangulatban telnek a próbák.

Ezért tűnt el a képernyőről Palik Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-ezert-tunt-el-a-kepernyorol-palik-laszlo.htmlPalik László elárulta, miért is döntött úgy nyolc éve, hogy eltűnik a képernyőről. TV + SztárokOrigoIdén már biztosan nem látogat haza Németországból Istenes Bence és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20181215-iden-mar-biztosan-nem-latogat-haza-nemetorszagbol-istenes-bence-es-csaladja.htmlIstene Bence és családja idén már biztosan nem látogat haza Magyarországra. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó mindent tisztázni szeretne maga körül, változtat az életénhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-keresztes-ildiko-mindent-tisztazni-szeretne-maga-korul-valtoztat-az-eletet.htmlMost már csak azokat a személyeket szeretné a környezetében tudni Keresztes Ildikó énekesnő, akik méltóak erre. Úgy érzi, változtatnia kell az életén, szeretné jól érezni magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVajna Timi Aspenből posztolt magáról félpucér képekethttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vajna-timi-aspenbol-posztolt-magarol-felpucer-kepeket.htmlVajna Timi épp Aspenben pucérkodik: közösségi oldalán fotókat is megosztott róla. TV + SztárokOrigoEgyik fotója miatt beszólt egy tinilány Risztov Éva olimpiai bajnoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-egyik-fotoja-miatt-szolt-be-egy-tinilany-risztov-eva-olimpiai-bajnoknak.htmlEgy 10 éves lány szólt be Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőnek, amikor egy úszás utáni fotót töltött fel az Instagram-oldalára. Most elmondta a megdöbbentő esetet. TV + SztárokOrigoÍgy köszönt el Kovács Patrícia és Dobó Kata a Korhatáros szerelemtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-igy-koszont-el-kovacs-patricia-es-dobo-kata-a-korhataros-szerelemtol.htmlVéget ért a második évada a Korhatáros szerelemnek. A színészek megható szavakkal búcsúztak szeretett karaktereiktől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.