Bejárta a világot Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnője

Mongólia Ki mit tud Hollywood Kócbabák énekesnő Ki mit tud? Fábián Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mongóliában és Hollywoodban is járt Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnője. Az 1972-es Ki mit tud?-ban tűnt fel, majd igazi világutazó lett. 

Ezüstkereszttel rontott a színpadra egy férfi a Kócbabák ungvári fellépésén - mesélte a Story magazinnak Fábián Éva, az egykori női vokálegyüttes egyik énekesnője. A férfi a helyi elmegyógyintézetből szökött, és kifogásolta a rövid szoknyájukat és a magas szárú csizmáikat.

Az énekesnő 1972-ben tűnt fel a Ki mit tud?-on, majd igazi világutazó lett. Járt az Emirátusokban, ahol mérhetetlen luxus vette körül, ahol magánpartikon is felléptek.

De nem maradhatott ki Hollywood és Mongólia sem. Az előbbitől egy lövöldözés elvette a kedvét. Ám most sem tűnt el a nyilvánosság elől. Gyerekdalai után most egy műsoron dolgozik Évi és a Pótbabák néven.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.