Karácsonykor születik Gór Nagy Mária unokája

Forrás: TV2 -
karácsony unoka Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Mária a legszebb ajándékot kapja karácsonyra, amit csak az ember kérhet: ez lesz eddigi legboldogabb ünnepe.

Gór Nagy Mária számára a karácsony volt már szomorú is, hiszen a volt férje éppen akkor közölte vele, hogy vége a kapcsolatuknak, de természetesen sok örömet is okoztak számára az ünnepek. A Mokkában könnyek között vallott arról, miért is az idei lesz férjével, Budával a legszebb az eddigi összes karácsonyuk közül.

Karácsonykor születik Gór Nagy Mária unokája Forrás: TV2

Az idei karácsonyunk lesz Budával a legszebb, mert a kisebbik fiamnak karácsonykor születik a lánya. Ő lesz a mennyből az angyal” – árulta el a művésznő.

Futás közben holttestre bukkant Száraz Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20181218-futas-kozben-holttestre-bukkant-szaraz-denes.htmlSokkoló élményben volt része Száraz Dénesnek nemrég: futás közben talált egy hullát. TV + SztárokOrigoPénzesőt zúdított a hongkongi járókelőkre egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-penzesot-zuditott-a-hongkongi-jarokelokre-egy-ferfi.htmlA csodával határos, hogy senki sem sérült meg akkor, amikor egy fiatal milliárdos, Wong Ching pénzesőt zúdított Hongkong egyik forgalmas kereszteződésében a járókelőkre. Mint mondta: nem ez volt az utolsó ilyen akciója. TV + Sztárok--Dunába zuhant autójával és meghalt Anca Pop román énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-dunaba-zuhant-autojaval-es-meghalt-anca-pop-roman-enekesno.htmlAutóbaleset következtében 33 éves korában életét vesztette Anca Pop román popénekesnő. TV + Sztárok--Így nézett ki Amy Winehouse utolsó, belgrádi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-igy-nezett-ki-amy-winehouse-utolso-belgradi-koncertjen.htmlDrog- és alkoholfüggőségben szenvedett a 2011-ben elhunyt énekesnő, Amy Winehouse. Utolsó koncertjén már főként a vokál énekelt helyette. TV + Sztárok--Brooklyn Beckham megmutatta új barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-brooklyn-beckham-megmutatta-uj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham végre mindenkinek megmutatta új barátnőjét: íme, Hana Cross. TV + Sztárok--Meghan Markle apja Erzsébet királynőtől vár megoldást a problémáikrahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-meghan-markle-apja-erzsebet-kiralynotol-var-megoldast-a-problemaikra.htmlKöztudott, hogy Meghan Markle és apja között nem felhőtlen a kapcsolat, és habár Thomas Markle azt hangoztatja, szeretné megoldani a gondokat, nem segít, hogy folyton a médiához fordul. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.