Kitálalt Woody Allen egykori szeretője

2018.12.18. 15:18

Kitálalt Woody Allen egykori szeretője. Babi Christina Engelhardt őszintén vallott szexuális kapcsolatukról.

A The Hollywood Reporternek interjút adott Woody Allen egykori szeretője, Babi Christina Engelhardt. A modell mindössze 16 éves volt, amikor megadta a telefonszámát az akkor 41 esztendős rendezőnek. Hamar szerelembe estek és szeretők lettek.

Egy év múlva azonban a kapcsolatuk fordulatot vett, Allen bemutatta kedvesét több gyönyörű nőnek, akikkel többször kipróbálták az édeshármast.

Babi Christina Engelhardt nyolc évig volt Woody Allen szeretőjeForrás: WireImage for Hollywood Reporter/2002 WireImage.com/Amy Graves

Négy év múlva összeismertette Mia Farrow-val is, akit a barátnőjeként aposztrofált. Vele is többször együtt voltak hármasban, ám ekkor már Babi Christina kezdte rosszul érezni magát. Sokáig nem mert szakítani, de végül mégis megtette.

Egyszerűen megrémített, hogy nélküle kell folytatnom az életemet. Tudtam, hogy ezt kellene tennem, de sokáig képtelen voltam rá” – nyilatkozta a nő, aki hozzátette, összességben nem bánta meg a nyolc évig tartó kapcsolatot, hiszen enélkül ma biztosan más ember lenne.

Woody Allenvallomásszerető