Thomas Markle Meghan Markle gyűrű ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle egy különleges gyűrűt húzott az ujjára: egy olyan szimbólum van rajta, amely távol tartja a gonoszt, és szerencsét hoz viselőjének. A találgatások egyből elindultak: vajon édesapjának üzen ezzel?

Egy különleges gyűrűt viselt Meghan Markle a legutóbbi hivatalos programján. Az ékszeren az úgynevezett hamza, vagy más néven Fatima keze van. Ez az a szimbólum, amely arra hivatott, hogy távol tartsa a gonoszt, megóvja viselőjét, és boldogságot, szerencsét és egészséget hozzon neki.

Sokak szerint nem véletlen, hogy pont most vette fel ezt az ékszert a hercegné. Pár nappal ezelőtt ugyanis édesapja, Thomas Markle ismét támadásba lendült: a médián keresztül pocskondiázza a lányát. Állítja, hogy folyamatosan leveleket küldözget Meghannek, megpróbálja felvenni vele a kapcsolatot, ő azonban válaszra sem méltatja - számolt be róla a The Sun.

Különös gyűrűt vett fel Meghan hercegné Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.